PLATAFORMA CONTRA LA NOVA ZONA BLAVA/TARONJA.

dibujos de conocer gente 20. Jul, 2013 0 Comments

sedately zona blava xoriçosLA ZONA BLAVA

site de rencontre gratuit babel Ja en hi ha prou. Tothom parla de la zona blava, parlant, fins i tot de qui la va implantar primer. Ens queixem tots menys l’equip de govern que acusa a l’oposició de no dir res fins ara i diuen que no hi ha remei, que no es pot fer marxa enrere. I tu, i jo, ciutadans no ens donen més protagonisme que el de pagar i callar. Com que no hi ha remei…
Be, doncs al menys anem a intentar-ho, no perdem res. Anem a organitzar-nos. Anem a ser actius per aconseguir que reverteixi la situació que diuen que és inamovible. I tot naix de sol•licitar que es torne a l’estatus anterior, les condicions que havien i les zones que també estaven regulades. Que els pàrquings soterrats tornen a tenir la mitja hora gratuïta, que anul•len les noves zones blaves/taronja implantades i que no s’aplique la dualitat de tarifes estiu/resta de l’any.
Motius per aquesta reivindicació n’hi ha molts i molt diferents. Quan parlem entre nosaltres cadascú té unes raons i unes motivacions diferents que ens fan estar a tos d’acord en que són del tot ABUSIVES. Sols anem a exposar-ne un. Però un de clar: que si les anteriors zones donaven (segons l’Ajuntament però, diuen sense comptar les sancions) unes pèrdues de 20.000€ i ara, amb les noves l’Ajuntament recaptarà fixe 150.000€, a més a més del benefici de l’empresa, estem parlant de més de 200.000€ que ens trauran més a les nostres butxaques i afegit al que ja pagàvem. Que intenten justificar aquests números!!! a vore si són capaços de convèncer-nos per pagar aquestes quantitats, amb la crisi que estem patint.
No anem a posar més arguments, el que hem decidit en assemblea és, en primer lloc recollir signatures i si tu, que estas llegint aquestes quatre ratlles, vols unir-te i col•laborar recollint signatures sols cal baixar-te d’Internet el full que el trobaràs en la pàgina http://www.avmigjorn.org/, quan el tingues ple posat en contacte en el mateix llloc o en el grup de facebook “Vinaròs contra els abusos” i passarem a recollir-les. També ens els pots portar tu mateix a les assemblees que anirem celebrant TOTS ELS DILLUNS A LES 21 H. EN LA CASA DE LA CULTURA (Av. Llibertat) per anar comptabilitzant les signatures recollides i per planificar altres accions.
De moment amb la recollida de signatures i el PROCURAR NO GASTAR-TE cap cèntim en les zones d’estacionament controlat i pàrquings soterrats, creu-te que ja estàs fent una bona feina en benefici de tothom. I és així com ho aconseguirem, al menys per intentar-ho no perds res i a més a més estalvies.
Cal anomenar també que també han despatxat a les 8 persones que treballaven, els han acomiadat sense més. Ni ha hagut subrogació, ni possibilitat de seguir.

zona blava xoriçoszona blava xoriços

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!