Vinaròs te bandera blava a l’estiu?

http://glassmusic.org/?molodoypidaras=cherche-homme-musulman-pour-mariage&dd1=03 22. Jul, 2013 0 Comments

fotos 7 dies 7-06-2013
Vinaròs  te bandera blava a l’estiu?

Vinaròs  te bandera perfumada tot l’any?

Lo que tenim, es una claveguera pudenta i conta minadora

 

 

 

 

A Migjorn tornem a cantar la nova- vella cançó de l’estiu, denunciant l’atogació a la platja de Vinaròs de la bandera Blava.

Platja que durant overly tot l’any, quant plou, i no molta quantitat, queda contaminada per les aigües fecals, al no donar abast el sistema de clavegueram, doncs van directament al mar, Atorgació que deu “donar-se”suposadament, a les platges sanes, tan de l’arena com de l’aigua. Aquesta platja com remarquem te dos punts de contaminació, l’un està tocant, per més conya, al lloc on planten la bandera, l’altre està a la bocana del riu. L’un contamina la platja del Varador- Fortí, l’altre fa la feina contaminant la del Fora Forat, i bocana del Cervol.

habitacion en getafe Problema de contaminació que s’agüés pogut solucionar si els politics responsables del magnífic passeig i els tècnics, aguesen escoltat a Migjorn, separant fecals de pluvials, amb tubs de més diàmetre amb direcció Gregal, a tot lo llarg del passeig, del port fins al riu. Contaminació que no ha solucionat la posada en marxa la depuradora, ni l’aprofitament de l’aigua.  Tenim alguns pous contaminats per sobre explotació, i l’agua “neta” sense aprofitar-se, al mar.

Adjuntem un parell de fotografies del funcionament dels desaigües- sobreeixidors  que contaminen les platges del front marítim de Vinaròs. I fem una pregunta, quan costa econòmicament una Bandera Blava amb les condicions de les platges de Vinaròs?

foto 7 dies 7-06-2013

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!