PORT-LLOTJA-FABRICA DE GEL

 

PORT-LLOTJA-FABRICA DE GEL

Entre les preguntés  que li férem al sr Alcalde al ple ordinari, del mes de novembre (9/11/2010) li vam fer un prec. Prec que feia referència a les in acabades obres del port, zona pesquera, i industrial. Pregàvem al sr Alcalde que s’informés de quant pensen acabar les obres del port la Generalitat,per informar a la “ciutadania”. Doncs en declaracions fetes per el conseller fa quasi un any, ara el port estaria llest, declaració que com sempre no l’han encertada, i dèiem: “ http://marmolejo.org/?sryvparawi=hombres-solteros-de-58&5c9=76 tenim més preguntes, que no fem, son reiteratives, algunes d’elles ja tenen anys, i segueixen sense solució. Però, si que li fem un prec per contestar-lo al plenari de desembre. El port està per acabar, falta fer el mur exterior de protecció fins la punta. Reomplir i asfaltar molta part de l’esplanada. Traure el varador. Instal·lar el trabelif per fer reparacions. Acabar el moll interior, i lo més important, falta fer la llotja,sala de manipulació i la fabrica del gel,”

Sr  Alcalde, podria contestar-nos aquesta pregunta el pròxim ple de desembre?

El senyor Castejon, com a diputat del PP,partit responsable-administrador del port de Vinaròs,que tan ha http://distillerie-perigord.com/?kstroma=la-valette-du-var-c%C3%A9libataires&db8=25 fet pel seu poble, que està més aprop dels “mentideros”(no mentiders) politics del nostre País, igualment li agrairíem que clarament,sense demagògia, que hi pensa fer la Generalitat a curt i llarg termini,del lunel rencontre gay black nostre port.? Si deixaran afonar el sector de la pesca, per no prendre les mesures adients i legals? Si fomentaran les autopistes del mar,incloent el port de Vinaròs en aquesta modalitat de transport?,clarament més ecològic, rentable,i segur, doncs es traurien milers de vehicles de les carreteres. I finalment,( ja ho hem dit moltes vegades) des de el transversal fins la punta del dic de llevant, necessita una adequació urgent, tan la plataforma interior, com l’escullrera exterior, que en alguns llocs esta afonada, per això facilment salten el mur els cops de mar, allargar la punta per tapar l’entrada de la mar de migjorn, i fer cantil per poder atracar els vaixells on ara es escullera. Quin port te escullera al seu interior?

Afeixin un altre prec a l’equip de govern. El sr Moliner (toca fusta) aconseguí que el port de Vinaròs, que era d’interès general, quant depenia de l’Estat, passés a mans de la Generalitat, (hem sortit perden). Que se inicien els tràmits per retornar-lo a l’Estat. No ens hem trastornat. Però vis el cas  que ens fan a València, i el poc interès que tenen, seria qüestió de provar-lo.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!