Port, preguntes al ple de juliol

Per al ja famós plenari del suspens, que tenia que celebrar el 26 de juliol (diada de la por) i es va fer, com els gals de l’Asterix, rodejats pels romans, el 31de juliol. Com en tots els plens des de Migjorn fem una sèrie de preguntes sobre temes o fets del poble, una que estem fent des de el gener fa referència a les obres ( estafa de la Generalitat Valenciana) del port, que estan més aturades que els quasi 3.000 parats que hi som a Vinaròs, la A-68, (autovia de l’Aragó) entre altres promeses dels politics del PP. Com el sr Eleno, recolzat pel sr Castejon, quins dos, que va prometre que al gener de 2.010 medimas eps citas en linea telefono totes les obres del port estarien llestes, i la Dixiana llotja i fabrica del gel en funcionament la pregunta era: “ les obres i reformes del port segueixen ensopides (parades) des de Nadal, quant donaran senyals de vida? Quant es reprendran?”

La contestació donada pel sr Alcalde fou la següent: “ Amsterdam les obres del port estava previst reiniciar-les aquest mes de juliol, però des de l’Alcaldia va aconsellar-se, per evitar molèsties (a les gavines blaves?) http://codesa.es/?raskayaniye=cazadoras-norway-chica&8c2=ce que se iniciaren al mes de setembre” no ens diu de quin any.

És molt lloable el patiment que te el sr Alcalde de no molestar al veïns, però quins veïns molestaria el acabar d’una punyetera vegada les obres del port? Que sapiguem nosaltres els únics i amb molta abundància son les gavines, que tot ho caguen, semblen alguns politics, que han fet de la política el seu “modus-vivendi”que prometre’n molt però obliden  ràpid. El líder en voler amagar falsetats, mentides i falses promeses (no és el “leader” regionalista) és el sr Mariano Castejon, no volem dir que el sr Castejon sigue un fals o mentider, Deu ens lliure de pensar-ho, però a vegades dir certes coses entra dins el guió, (bons sous i bones vacances).

Si el sr Alcalde pateix per el seu súbdits perquè no es fa ús de la carpa del Fora Forat? i els veïns de grant part del poble podria descansar i dormir com altres veïns del poble poden fer. Vinaròs te moltes persones sense treball, però el que en tenen son treballs a precari mal pagats i estressadors, sense saber si cobraràs o et trobaràs al carrer al mes següent, i amb una hipoteca que no podràs pagar, amb la amenaça de que una d’aquestes entitats governades per consells corruptes et furten la casa que quasi la tens pagada, demanen, exigeixen poder dormir i descansar, i no facin malgasta-me’n de les quotes de les “basures”en escenaris fastuosos, quotes dels RSU que sembla un impost revolucionari.

Vinaròs, agost 2012

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!