PREGUNTES I RESPOSTES AL PLE D’AGOST (Resum)

  1. Merelbeke Pregunta. Cost del desplegament de forces de seguretat a l’anterior ple. chat para conocer gente en argentina Resposta: Cap, tots estaven en el seu torn horari habitual. http://sanfilippobcn.es/?zadaniye1=locales-para-solteros-en-sevilla&3ab=91 Comentari: Els que van venir de València, de Castelló, els secretes, .. tan en el ple de juliol com al d’agost ni tenen cost,  ni tenen altre feina que fer més que venir a controlar a uns perillosos ciutadans que volen dir PROU,  que estem tips de retallades,  de taxes injustificades, etc. etc.
  2. Pregunta. Promesa del Sr. Tàrrega de netejar els solars annexos a l’Hangar. Resposta. “El terreny és privat i cal una autorització del jutjat…”,”… la brutícia fa anys que està present”. Comentari: Cert però el Sr. Tàrrega abans de fer aquesta promesa, no ho sabia? , per tant, les promeses que fan, les fan sense saber de què va la cosa? Així ho fan sempre????…per cert, gràcies per escoltar-nos i, al menys, netejar els solars del voltant.
  3. P.- Repercussió econòmica de la recollida selectiva que actualment es fa a Vinaròs (contenidors blau, groc i verd de vidre). R.- “Els ingressos de la recollida selectiva generats fins al mes d’agost són d’aproximadament 50.000 €. Aquests ingressos ajuden a minorar el cost que suposa per a la ciutat la recollida de residus sòlids urbans.” . C.- Fins ara no ens havien parlat d’aquestes quantitats, les quals podríem perdre si fem el que pretén el Consorci, TOT A L’ECO PARC. Aquests diners també ens el reduiran per molestar-nos en portar-los TOTS els nostres residus en lloc de fer com ara? Com els distribuiran ?. això ho van tenir en compte en posar les taxes d’escombraries?, QUE ENS HO EXPLIQUEN MILLOR I QUE ES DEIXEN DE ROMANÇOS!!
  4. P.- Paràmetres per reduir la taxa d’escombreries i quantitat.- R.- Bonificació del 50% per persones amb menys recursos per la taxa municipal. Estem estudiant noves fórmules que es donaran a conèixer. C.- No ens responen, volem dades i xifres  concretes. No han sortit publicades  i el pitjor és que ja ho hem pagat quasi tots. Sempre van darrere del peix mort.  Després parlaven d’improvisacions.
  5. P.- Neteja platges i mercat del “dijous”, els diem que Fobesa no fa la recollida selectiva.- R.- S’informaran sobre aquestes qüestions.- C.- Esperarem resposta i al proper ple els ho recordarem un altra vegada.

Per vore les preguntes i respostes de forma completa visiteu la nostra web: avmigjorn.org

 

 

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!