PREGUNTES AL PLE 08.06.10

06. Jun, 2010 0 Comments

Bona nit a totes i tots, especialment al sofert públic que aguanta «l’actuació”dels nostres polítics, sentats en uns lamentables seients Kot Rādha Kishan torturadors, no els volen canviar per vore si així, per estar mal sentats deixa d’acudir tanta gent com acudeix últimament, l’espectacle ho val, però, masoques que som aquí estem. Va ànim que això s’acaba, un any i alguns per a casa, tenim ganes de vore cares noves, si pot ser, que no següent tan agres com son algunes d’ara. Anem a les preguntes:

Recentment s’ha donat en lloguer la plaça municipal de bous, suposem que l’empresa llogadora ho ha fet per fer negoci.

Preguntem: En quines condicions, econòmiques, temporals i de manteniment s’ha fet?

L’ajuntament es queda amb algun paquet d’entrades?

El bar de la plaça en quin regim de conveni funciona?

En sortir a la llum pública la “compra”d’un cotxe oficial, a cost zero, el PP en unes declaracions públiques del seu portantveu, insinuava la il·legalitat del depòsit municipal de cotxes, al ser segons ell, terreny rústic. Abans era una industria càrnica.

Preguntem: Es il·legal aquesta instal·lació municipal?

Es il·legal un magatzem de materials de la construcció, que es en la    mateixa partida ? O la fabrica de mobles que es a tocar?

El senyor Balada, segons el partit de dretes, és un mentider i un poca paraula, nosaltres no ho direm, però, a vegades el seu voluntarisme el fa parlar abans d’hora, els projecte que presenta com a pròxims a fer, és dilaten en el temps, ha anunciat moltes vegades la passarel·la de Cérvol,i el passeig sud de ribera.

Preguntem: Com estan hores d’ara aquest projectes?

Es parla de reobrir el projecte d’unir els dos pàrquings soterrats, si ho fan els fem un prec.

Prec : Que la canalització de pluvials del Fora Forat, arribe fins Costa i Borràs

El pla ETCV promogut per la Generalitat (Estratègia territorial CV)esta en informació pública, sembla que es un bon pla per salvar lo poc que queda al litoral valencià, protecció que pot recaure en 1000 metres, des de la línea interior del domini públic, tenim dubtes que la Generalitat pugues legislar en aquesta matèria, per això li fem un prec

Prec : Que l’ajuntament inicie els tràmits legals per aplicar els 1000metres de protecció per les zones de Sol de RIU i Aiguaoliva, són les dos úniques zones verges del nostre litoral.

Estem mol agraïts per haver-nos escoltat, algunes preguntes que hem fet, són preguntes que ens fan arribar veïns de Vinaròs, que les traslladem a vostès,

Bona nit i bones festes, i diners per randki w ciemno olsztyn pagar-les

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!