PREGUNTES AL PLE DE SETEMBRE 2010

http://jaimesicilia.com/?bezyslovno=servicio-occidental-de-salud-citas-cali&848=28 09. Sep, 2010 0 Comments

chicas en parla PREGUNTES QUE FA L’ASSOCIACIÓ DE VEÏNS MIGJORN AL EQUIP DE GOVERN EN EL PLENARI DE L’AJUNTAMENT DE VINARÒS DEL 14 DE SETEMBRE DE 2010.

online dating de torrevieja Bona nit a tots i totes, i que hagen descansats per treballar pel Poble

“Pescológico, la mar de natural”: Criem que els temps no estan per titulars de premsa, més o menys graciosos i un pel demagògics.

Pregunta:   Com es portarà a terme aquesta campanya ?. Com es gastaran aquests diners? Com es reparteix el cost ?. I una pregunta molt seriosa, es refien de la nostra Generalitat?

Es parla molt últimament del deute dels ajuntaments amb l’estat.

Pregunta:   Quin deute te Vinaròs?  Com s’ha creat ?

Des de fa molt de temps que reivindiquem l’adequació del moll de llevant, per promocionar el port com a ús comercial i creuers turístic, estem en una zona privilegiada, amb moltes rutes turístiques amb llocs de referència a més a més de Vinaròs com Peníscola, Morella, Els Ports, Montsià, Irta, el delta de l’Ebre, i algunes més de possibles destinacions que val la pena aprofitar.

Pregunta:  En la recent visita a València per signar el conveni (que “salvarà” als pescadors) ho han plantejat a la representant del Consell?. I quant acabaran les obres del port pesquer?

Fa tres anys vam presentar a l’equip de govern i als mitjans de comunicació, un vial que permetria millorar els accessos al port, instituts, hospital, als diferents polígons industrials i comercials, els accessos a les “futures” tres autopistes, A7, AP7, i la A68, així com a l’estació ferroviària, aprofitant l’espai de l’antiga via del tren.

Pregunta:  Com està el tema exposat?

Migjorn, creiem que és un abús permetre el que fan els partits amb representació a l’ajuntament en el “Diariet Vinaròs”:  una plana sencera, moltes vegades per no dir res, i altres per ofendre’s.

El final és un prec:  Que sent com és, el “Diariet”, un mitja municipal, que el paguem tots, prenguen l’acord de traure la plana assignada a aquests partits.

Les plogudes d’agost van tornar a fer moure el “bi pass” abocant aigües fecals al bell mig de la platja del fortí, “bi pass” que van improvisar per no tornar a omplir d’aigua el pàrquing del passeig. Ens consta que varen fer una visita “in situ”

Pregunta: Van fer posar el rètol de perill per aigües contaminades?, en fi, quines mesures van prendre? i pel futur que?

Lamentem que el secretari del Bloc i el PP,coincideixen en dir que fem preguntes pactades per lluïment de l’alcalde. Les preguntes mai les hem pactac, son temes que ens preocupen i que són aprovades en les nostres assemblees. Recorden que alguna pregunta que hem fet nosaltres, un temps desprès les han fet vostès, bocana del riu, país abandonats, Sol de Riu, Cosís, Ermita, etc.

Bona nit i fins el proper mes d’octubre.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!