UN MÉS UN, SEGUR QUE FAN DOS???…

http://dudette.fr/saudi.php 14. Sep, 2010 0 Comments

web para conocer gente en artesa de lleida Aquest any tornarem a començar el col·legi i com tots els anys ens tornarem a trobar els nostres i, a la fi, estimats i coneguts “barracons”. Doncs be, ara creiem que d’una vegada per totes, aquesta setmana, ens han dit la veritat i es que han anunciat en boca grossa que van a fer la licitació per a la redacció del projecte de la construcció d’aquest cinquè col·legi, es a dir que anant be i sense que no surtigue cap entrebanc podem estar amb aquests barracons quatre o cinc anys més (sent optimistes).  Nosaltres però ja comencem a reivindicar el sisè.

I no els cau la cara de vergonya quan fan aquests anuncis, després de tot el que van dir?. El cert és que els ciutadans que creiem en la democràcia i vàrem anar a votar tenim dret a saber que és el que han fet amb els nostres diners, amb els nostres impostos, doncs si per això de l’ensenyament els costa tant, que és el que hi ha més prioritari?. Que no ens diguen que la sanitat, doncs també hi ha un altra contalla.

Si lliges el que publiquen els diaris, en la mesura que avances el fum te surt per tot arreu, la quantitat de noticies increïbles, la quantitat de milions d’euros,  fa fredat com diuen que s’esfumen com el vapor i si, per l’altra part, diuen que tot son honestos i honrats. En un periòdic del diumenge 5 de setembre havia una noticia en la que diu que si tots els valencians tinguéssem que pagar els deutes que ha acumulat la nostra Generalitat Valenciana, tocaríem aproximadament a 4.100 € per cap, que traduïdes a pessetes son 655.000.

Tot el que passa en el nostre País Valencià es preocupant i molt, això ens demostra que a tots nivells els nostres polítics no han fet els deures i moltes de les obres que haurien d’estar fetes es quedaran mig penjades o parades del tot.

Aquí a Vinaròs tenim un exemple ben clar, l’ampliació de l’hospital comarcal, que no acaba d’arrancar i no es per falta de gas. Nosaltres l’Associació de Veïns MIGJORN ens preguntem com és possible que si l’obra ja està feta i els aparells quirúrgics, llits, quiròfans tenen el seu material corresponent com no el posen en marxa, clar que falten el personal, metges, infermeres, zeladors, etc.

Això al menys es el que llegim per la premsa doncs allí, on participem en el Consell de Salud d’Area, ens tindrien que dir quelcom més, ni se’l convoca ni se’n volen recordar que existeix,

Quan vorem el nou col·legi sense barracons? I el sisè?

Quan vorem l’hospital a ple funcionament? I el segón ambulatori?

Vinaròs, 13 de setembre de 2010

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!