PREGUNTES AL PLE DEL 13.07.10

swieta dla singli 2021 09. Jul, 2010 0 Comments

http://lesjoursheureux.anglet.fr/?tumnenravichsja=rencontre-cge-2021&760=b2 Preguntes de l’ Associació de Veïns Migjorn al plenari del 13 de juliol

Desprès de la retallada dels sous i dedicacions, els retalladors (no taurins) presumien que aquesta mesura ens trauria de la greu crisis que patim al País Valencià.

  • Pregunta : Quans euros ens estalviem?. Aquesta moció a quants llocs l’han portat.? Si aquesta es la solució perquè segueixen cobrant.?

Hi ha un regidor, que va aconseguir, (segons ell) l’assolament de les instal·lacions de la zona esportiva privada de la Colònia Europa (nosaltres creiem que eren aprofitables) tenim entès que va ser l’ajuntament qui ho va fer.

  • Preguntem: Quant ha costat? Finalment qui ho pagarà? L’ajuntament, nosaltres? Els amos del lloc? O el promotor de l’enderroc?

Al PAI de Fora Forat els treballadors de l’Ajuntament segaren i netejaren l’entorn de les parcel·les privades, sobre un metre i mig aproximadament.

  • Preguntem: Quant ha costat, i qui ho paga?

A la tapa de la claveguera, entre el riu i els Cosís, Rocalvi sol abocar els líquids que trau ves a saber d’on, els veïns de la zona han denunciat aquets abocaments al Seprona i al regidor responsable. Com ho férem nosaltres, Migjorn, fa molt de temps.

  • Preguntem: Tenen permís per fer-ho? Si el tenen, qui l’ha donat? Quina classe de líquids tira? Hi ha constància escrita de la seva procedència i composició? Si ho pot fer, perquè no els aboca directament a la depuradora?

La platja de Fora Forat ha estat tots els anys una platja saturada d’establiments de temporada, però, aquet any s’han passat i creiem, que no respecten l’actua’l Llei de Costes de 1988. començant pel títol Preliminar. L’article primer, el 65, apartat 1, b). La secció 2ª. L’article 111, 7), 10)….

El dia 10-6-2010, presentarem una instància adreçada al nostre ajuntament denunciant aquet fet, avui 13 de juliol, 33 dies després no hem rebut resposta.

  • Preguntem: Es legal la seva instal·lació, quan estan tan prop uns dels altres, i ocupant mes espai del que marca la llei de Costes?

Presentàrem per mitjà de Participació Ciutadana, una moció per canviar el nom d’un carrer, que du el nom d’un militar revoltat contra la República. La llei de Memòria Històrica els obliga a fer-ho.

  • Pregunta: Pensen canviar-lo, o prevaricaran?

Tenim entès que per al recinte de fires se signa una assegurança per cobrir les despeses d’uns possibles desperfectes, que es facen a la zona, tan en jardineria, mobiliari, etc.

  • Pregunta: Hi han hagut desperfectes? Nosaltres creiem que si. Han fet la seva avaluació ?

Ultima pregunta: Perquè quasi mai contesten a les instàncies fetes per escrit i correctament?

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!