PREGUNTES AL PLE DEL 28 DE JULIOL DE 2011

rencontre gay black à croix Per ser les primeres preguntes que fem al nou Alcalde, en la que és la primera sessió ordinària del nou equip de govern, volem manifestar que nosaltres procurarem seguir fent us del Reglament de Participació Ciutadana, almenys en aquesta faceta, i que el primer que li demanem és que, des de l’alcaldia es fomente aquesta participació i que s’acabe de desenvolupar en tota la seua extensió, cal recordar que, entre altres aspectes,  falta el nomenament del defensor del ciutadà.

http://framura.eu/?kytovuy=casale-incontri&c3e=e2  

sites de relacionamento confiaveis Ara anem a fer les preguntes:

 

  • Saben quan s’acabaran les obres del port.
  • Pensen regular la saturació de taules a les terrasses, aplicaran la reglamentació o en faran alguna nova?
  • Perquè serveixen els reglaments si després no els apliquen? (obres al carrer, Diariet, xiringuitos, ocupació via pública, etc.) pensen obviar-los o senzillament en faran uns altres?
  • Com és que han autoritzat els “xiringuitos”.
  • No fa gaire temps va ser aprovada en aquesta sala una moció nostra que demanava del Govern Central la modificació de la llei de la dació de la vivenda pel pagament d’hipoteca, com està el tema?, saben alguna cosa nova?
  • Aquest diumenge passat han mort un parell de persones a la carretera de la Costa Nord. A més a més de l’alcohol i la velocitat va intervindre el traçat sinuós i estret de dita carretera, i més en el lloc de l’accident. Tenen pensada alguna mesura?

 

Gràcies per les respostes i bona nit.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!