PREGUNTES AL SR. ALCALDE EN EL PLE DEL 11 DE MAIG DE 2010

http://dabakh.com/?cev=site-gratuit-rencontre-en-mios&062=65 PREGUNTES QUE FA L’ASSOCIACIÓ AL SR. ALCALDE EN EL PLE DE L’AJUNTAMENT DE VINARÒS DEL DIA 11 DE MAIG DE 2010.

http://boisdebout53.org/?syleyman1=site-de-rencontre-wekiss.fr&d18=81

flirt portal 69 Bona nit a tots i totes:

Cada mes i en cada plenari ordinari, MIGJORN demanem als nostres representants, vostès, més cordura en aquesta àgora democràtica de discussió, especialment a la dreta, que ara no sabem si son 10 o 12, I els instem “atrevits que som” a treballar pel poble, tots tenim el nostre poble particular, però, sempre hi han alguns trossets de poble d’unió, i creiem que no s’han aprofitat. Com falta poc temps per les eleccions municipals creiem que la desunió s’agreujarà però, que la sang no arribe al riu, i tots trobem el nostre lloc. Ara les preguntes d cada mes.

–        Al final separen els pluvials dels fecals. Ara quan plou els fecals fan cap a la mar sense depurar. Suposem que aquesta separació evitarà aquesta contaminació crònica. Preguntem: Quant tardarà, en temps, que els fecals vagen a la depuradora sempre i els fecals al mar?

–        En el passat ple d’abril acordaren els 4 grups, el signar un conveni amb la Generalitat i els pescadors de 20.000 €, un conveni, acordat a l’igual que l’any passat i no signat, per promocionar el peix fresc. Nosaltres creiem, i ho hem dit moltes vegades, que les mesures adients que necessita la pesca no son aquestes. Preguntem: S’ha signat aquest conveni? Si és així, tenen el control, o estan informats de com va la campanya?

–        El port, el bàsic quasi està acabat, però prometeren una llotja nova, una fàbrica de gel, casetes – magatzems i un “tràveling” per substituir l’actual varador. Pregunta: Es completarà l’obra, o quedarà empantanada com l’ampliació de l’hospital? , saben alguna cosa al respecte?

–        Al port, en el dic de llevant, l’escullera exterior, des de la farola antiga fins al final, s’ha afonat molt, i es per això que un temporal “mitjanet” els cops salten el mur. Un prec. Demanen a la Generalitat un estudi d’aquesta escullera.

–        Com un Guadiana anual ha tornat a l’actualitat l’escola oficial d’idiomes. Nosaltres l’any passat ja diguérem que aquesta escola es farà a Benicarló (voldríem equivocar-nos)  i que el P.P. sap que passarà això.- Pregunta: Com està aquest tema?

–        Com està el tema de l’abocador? a Benicarló s’estan menejant pel seu conte. Han entrat en contacte amb ells?

Bona nit, que ningú s’enfade si diem quelcom no convenient però, ho fem, com vostès, per lo millor per Vinaròs.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!