Preguntes que li hem fet al senyor alcalde en el ple de març de 2013.

mones-cec-sord-mutPreguntes que li hem fet al senyor alcalde en el ple de març de 2013. Mitjançant la col·laboració necessaria dels grups de PSPV i Esquerra.

 

Nosaltres, Migjorn, no estem gens d’acord amb la regulació rodada del Passeig feta per el govern municipal de Vinaròs.

Per ser cara d’instal·lar, de manteniment i afany recaptatori. I creiem que no solucionarà el transit per ell, nosaltres presentarem una proposta més racional i barata ……. Tranquil ara li faig la pregunta.

Pregunta:

Abans de implantar-la han fet un estudi econòmic de la seva repercussió negativa o positiva de cara el comerç al ser, creiem nosaltres, un parany per als clients de fora de Vinaròs?.

————-

 

Estem sentin, i veiem, contínuament noticies alarmants  per l’augment dels de robatoris, especialment al camp, i les queixes dels pagesos per falta de vigilància. Al mateix temps podem vore contínuament que per qualsevol manifestacioneta o desnonament, !!robatori de la vivenda¡¡ un nombre exagerat de efectius policials……tranquil ara li faig la pregunta.

Pregunta:

És més perillós per als governants i banquers, que el Poble reclame els sues drets, trepitjats i retallats constantment, que el gran nombre de  robatoris.?

————

 

Ha quedat clar que els fangs del dragatge del port, no tenien permís per traure’ls del port, i menys tirar-los en terreny públic i urbà sense analitzar-los, presentant uns anàlisis caducats, fets al maig 2008,i demanar autorització a la Conselleria de Medi Ambient quant ja eren abocats, i dies desprès de què Migjorn ho denuncies públicament.

Pregunta:

La Generalitat,  l’Ajuntament de Vinaròs, o el SEPRONA han fet analitzar aquest fangs?. Si els han fet, quins resultats han donat?

————

Desde Migjorn hem proposat dues vegades, una governant el PVI-PSPV, l’altra amb vostès (PP) de fer els (PAUS), Probes d’Accés a la Universitat, a Vinaròs.

Pregunta:

Com està aquesta proposta feta per l’Associació de Veïns de Vinaròs Migjorn?

————

 

Desde Migjorn denunciarem davant la Confederació Hidrogràfica del Xúquer la plantada d’arbres dins la llera del riu Cérvol, iniciant llavors la CHX un expedien sancionador, al no tenir l’Ajuntament, permís per plantar-los en aquest lloc, part nord del pont de la N 340.

Pregunta:

S’ha tancat el procés sancionador? Amb quin resultat?

———–

Les obres del Port tornen ha estar aturades. Per quins motius?

El passatge entre la plaça de l’Ajuntament i la de st Valent perquè no és obert?

Gracies.

 

Vinaròs, 18/3/013

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!