El burro i la “pesteta”

images Un pagès tenia un ase molt bo però a vegades feia el burro,(com fan alguns politics de l’escala general) que s’aturava, no volia caminar, cansat de provar assots, vergues, garrots “i cantar arre arre cavallito,” va provar una “solució” que altres voltes avia pensat de fer, però no gosava. Que va fer? Dons tenia al sarró del menjar unes “pestetes” molt coentes, desprès de pensar-ho dues vegades li refregà la pesteta pel l’anus del burro, que coent i raviant va pegar a córrer com un dimoni. Com veia que perdia l’animalet (cabut però treballador) va abaixar-se el pantalons, és refregà la pesteta pel ses, i com el burro va pegar a córrer, i l’alcançà.

El burro del acudit sembla Vinaròs, que està més aturat, parat, sense moviment,. Sembla que els nostres governants casolans no tenen cap solució a ma per posar en moviment el poble. (poble que tot hom diu que l’estima) Però temps i espai al setmanari, que paguem tots, per denigrar als “enemics”els en sobra, per fer arrancar el poble No¡¡. No escolten a qui vol col·laborar, sols veuen enemics per tot arreu, els fuets i vergues encara no els usen, son massa violents i deixen marca. Però usen les estisores, que els seus retalls fan molt més mal que les vergues, o les porres de la policia a la porta de les cases hipotecades. La solució que s’hens acut és la que va emprar l’intel·ligent pagès, refregar la pesteta, als politics autistes que estant al front del govern municipal de Vinaròs, que peguen a córrer com dimonis i no paren fins València, i amb cara de pomes agres i el cul coent, posin “los” pestetos “


Inversions reals i pressupostades, així podrien finalitzar les obres del Port que queden per fer, la llotja, fabrica del gel, casetes auxiliars, el segon tram del mur de migjorn, els equipaments necessaris, el dic de llevant, que de clots no en caven més,  ( el sr Eleno director de ports, va prometre el 2009 que al 2010 estaria operatiu, les obres finalitzades), fer la piscina, el col·legi Jaume1,el segon Centre de Salut, l’Auditori, els espigons i l’arena a la platja, un recinte de festes. I si per casualitat al Honorable President de les Corts el sr Cotino de La Creu li queden manuals de comportament democràtic, ell no sol usar-los, portin els que puguen, a Vinaròs en fan falta.
inflamats” damunt la taula, i tornin a Vinaròs, amb el sarró ven ple de projectes i de inversions.

Quin Compromís, ara xivato, perquè no denuncia als usuaris d’aquestes xiques. Una cadira per molt folrada que sigue, no val lo que val la ètica i honradesa d’esquerra.

!! No abarateixem els somnis¡¡

politicuchos-783682

 

 

 

 

 

 

 

Vinaròs, 24/3/013

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!