Pressupostos de l’Estat-fa, Generalitat, Diputació (2)

 

6349491839_2d78178666_z

L’estat i la Generalitat, afegint la Diputació, no son fabriques de diners, mes be son una fabrica de malgastadors. Els diners que maneguen son els nostres impostos. són impostos que els politics espanyols, la dreta, el PP creuen que el traure uns vots més que altres partits poden fer el que els dona la gana, passant-se per l’entrecuix les promeses electorals i les ralles roges. Ralles roges pintades be amb pintura invisible, o be l’equip de govern son daltònids ocasionals.  Ens han estat enganyant amb tota la cara. No respectar el programa electoral creiem des de Migjorn que àuria de ser delicte, l’engany fet per la dreta ha estat de primera divisió.

Prometeren que la ralla roja de la sanitat, assistència, pensions, educació, beques etc que estarien al costat dels més necessitats no la violarien. Han mentit, la ralla roja que prometeren no saltar, quan s’instal·laren a la Moncloa, com bons saltimbanquis, fou primera feina que feren. L’equip de titelles, manats per la UE, eliminar totes les ralles per tirar a la misèria  la gent més necessitada, per salvar als banquers, especuladors i tota la “ Gagnoa xorisada” que ha crescut al voltant del PP, especialment al País Valencià, que si l’Aznar feia temor quant reia, el nostre Honorable?, no elegit democràticament no sap ni riure.

Vinaròs pels pressupostos que estan sortint aquets dies publicats, no estem en els repartiments, alguna engruna miserable si que sembla arribarà,  el PP de Vinaròs te un equip que sap molt be fer-se auto bombo, ens diran que el sr Montoro pensa molt en nosaltres, acotaran el cap, i si senyor, senyor!!

No serà què a Vinaròs no tenim cap necessitats, Farem una petita de la llista que ja hem fet moltes vegades: la Generalitat, la que segons el Paco Camps seria l’exemple mundial, hi ho som, la riota, te que acabar les obres del port, la llotja, nevera i fabrica del gel i Club Nàutic.  El dic de llevant està ruïnós, tant el mur de defensa i escullera exterior com el terra, ple de clots que fa difícil la circulació, especialment el “toro” de la Confraria. La famosa piscina. El col·legi Jaume1. l’ambulatori. Parada del bus. Completar els serveis del Hospital Comarcal per acabar la més que vergonyosa i “criminal” llista d’espera. Parc industrial,etc,etc.

http://intercampus.fr/?radichego=club-de-celibataire-grenoble&a35=a5 Dels deutes de l’Estat parlarem en el pròxim article. Però en farem un tastet. Ens deu 6 milions per completar les obres del Passeig, que Costes va sufragar, refer els espigons i l’aportació d’arena. Passeig que està en perill, un temporal de mar el pot malmetre i inundar el pàrquing. L’autovia del nord (A-68) fins Vinaròs tingue connexió amb el Corredor Mediterrani. (la Bota del Barranc deu ser plena, tots els anys dels pressupostos sempre li cau alguna almoina, però la bota segueix foradada)

 

Diputats, Senadors i politics Valencians, per qui treballeu?

 

Vinaros, 18/11/2013. AV Migjorn

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!