Que és un carril bici a Vinaròs?

Tubize 22. Nov, 2013 0 Comments

Que és un carril bici a Vinaròs? Trossos escampats pel poble? O te que ser un circuit integral, alternatiu i ecològic,  per millorar la circulació i aparcaments?

 

Que és per vostè sra Mar Medina, responsable d’aquesta“otiliada”un carril bici?

 

Al numero 624 del 7-Dies, 20/9/2013, parlàvem, i criticàvem la política municipal, la madeleine petite annonce rencontre si entenen, vers la circulació en bicicleta per Vinaròs. El carril bici per la regidora de governació li deu parèixer una bovada, o una tocada de pebrots, o be una pèrdua de temps, d’altra manera no agüés tirat aquet carril bici al passeig, ni agües tallat la unió del carril que ve del Hospital Comarcal, que tindria que connectar amb Pius X11, Febrer de la Torre, el Port i carretera de la Costa direcció Migjorn, i Passeig marítim, amb tri nom, direcció Mestral.

Denunciàvem que per poder accedir al carril verd, per que no roig?, els fa temor el roig? tenien que saltar-se algunes senyals de circulació prohibida. Desprès de moltes dies “d’inaugurat,”als postes de les senyals de prohibició han col·locat dos plaquetes, que quasi no és veuen que diuen: “ESCEPTO BICIS”

Abans de fer escrit que criticàvem el carril bici, teníem unes fotos que recolzava la nostra critica. Per falta d’espai no les poguérem fer publiques. Ara amb permís del director les afeixi’m.

 

Primera foto: confluència Sant Pere, Jaume I, Fora Forat. Accés i sortida perillosa

7 dies foto 11-10-2013

 

 

 

 

 

 

 

Segona; plaça Sant Telm, l’Angel, sortida i entrada del pàrquing i mercat. Ídem

scan0006

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tercera: Pius XII, carril que ve del Hospital, recentment tallat per l’Ajuntament

scan0007

 

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!