QUE VINGA LA LLUM…

 

 

Huilango No és la primera vegada que veiem que en els mitjans informatius com s’acusen uns als altres d’un munt de coses dient-se de tot. Fins i tot, nosaltres Migjorn, també els havem dedicat moltes paraules i també hem demanat la dimissió de més d’un regidor de l’Ajuntament de Vinaròs i no ha passat res.

conocer chicas bar El dia 27 de desembre passat, ple extraordinari i ordinari al nostre Ajuntament. Dates de felicitació, besets i alegria i salut que no falte.  Al ple, com de costum, vàrem assistir membres de Migjorn, i a l’hora de participació ciutadana li vam demanar al senyor Alcalde que ens contestés a les preguntes que li fem cada sessió ordinària. Ens va dir que no ho faria, que som una associació que no entén com defensem al poble denunciant a l’Ajuntament per la plantada d’arbres al riu i que no és veritat el que dèiem que han matat la brossa al pai Fora Forat en herbicides i que fins que no rectifiquem tindrem aquest tracte i ens han declarat associació “NON GRATA”. Com ens va contestar d’aquesta manera li vàrem desitjar feliç any nou i llavors ens va respondre “igualment a «vatros»”

supprimer rencontres hard Al respecte d’aquests dos temes,  volem dir que les nostres actuacions les tenim més que justificades doncs les hem explicat en articles i rodes de premsa. Els del govern municipal no en donen, sols ens acusen de dir mentides i ens diuen que aquestes no surten de bades.

Sceaux Tots els demés partits del poble també han acusat al PP, però vet a qui que ara als ÚNICS que els han girat l’esquena és a MIGJORN, (quant honor), però no ens negaran que és “raro, raro, raro”…Pot ser siga als que únics que no ens poden controlar i que no tinguem por de dir la nostra veritat?. I una altra pregunta:  Si hem acusat al PP de malversadors, de prepotents i moltes més coses i no ens han dit res i per aquestes dos coses menors ens neguen el pa i la sal, vol dir que en les altres teníem raó?.

Per la nostra part no modificarem cap plantejament i seguirem fer el mateix que hem fet fins ara: defensant l’interés del poble i tornarem a denunciar allí on corresponga allò que considerem mal fet, encara que ens tracten de “NON GRATOS”.

Els integrants de Migjorn volem fer un cant coral comú i convidem a la població a què s’unisca a nosaltres per cantar a una sola veu aquella cançó d’Al Tall,  que fa molts anys que es canta i que porta una lletra molt assenyada i encara molt vàlida. La cançó és “Que vinga la llum”. La podem fer amb versió light…  pot ser més assumible.

Vinaròs, 13 de Gener de 2013.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!