Olimpíades sense natació

És fan campionats de natació a les olimpíades? És fan campionats mundials? Europeus? espanyols? Autonòmics? Provincials? O locals?

Doncs el PP, el partit que ha fet, que aquet Estat sembla un Estat sense sostre, ens ha tret tots als carrers a protestar per carregar-se la sanitat, l’escola i els drets socials etc, ha decidit que poble que no tingue piscina ja no en tindrà. Un dels pobles més perjudicats serà Vinaròs, si volem tindre nedadors de competició tindran que nedar en la basa del Corralet, al contramoll, com feia el C.N. Vinaròs fa 25 anys o a casa dels nostres veïns,

Damunt que és un abús, legal, però indigne, que els ajuntaments, que van curts de diners, tinguen que regalar ala Generalitat els terrenys per construir Escoles, que damunt  se’ls apropien per la cara. A Vinaròs, els peperos, que sembla, pateixen més pel partit que  pel seu poble, volen alliberar ala Diputació (fora) ila Generalitat el comprimís adquirit (pla confiança) de construir la piscina. Però diuen els srs d’aquet partit, que mai es cansen de mentir, que els milions d’euros, dos o tres? seran per construir el col·legi Jaume1, col·legi ja compromès moltes vegades per el nostre ven volgut Diputado, que hores d’ara tindria que estar fet.

Quins interessos defensen el sr Castejon i l’Alcalde? Desde l’Associació de Veïns Migjorn denunciem el desviament dels diners pressupostats per fer la piscina, a pagar perla Diputació(fora) i Generalitat, en voler fer una obra, el col.legi Jaume1, que te que pagarla Generalitat.

       Exigim la més ràpida construcció de la piscina municipal, i del collegi Jaume1.

Ja comencem a estar tips, farts, i fins als pebrots d’enganys al poble espanyol, i d’amenaces  a Migjorn per denunciar lo que denuncia aquet escrit, la plantada d’arbres dins el riu, el tirar els fangs negres “contaminats”? del dragatge del port al PAI del “Vaticà”. o tirar herbicida al PAI Fora Forat, per cunetes i camins del terme, i en la carretera de la costa de migjorn (sud). Per  l’abús de poder i violència verbal, que solen emprar vers qui discrepa d’aquet poder llefiscós, que ens envolta.

 

Vinaròs, 14/1/2013

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!