QUE VINGA, QUE VINGA, QUE VINGA LA LLUM

kredyt mieszkaniowy dla singli 2021 22. Jul, 2017 0 Comments

femme mature 60 ans images

Avui  tornarem a parlar d’un tema que fa algunes setmanes ja vàrem tocar, i és l’enllumenat dels carrers. El govern anterior quan volia privatitzar-lo ens va contar un conte en què l’empresa a la qual se li concedia el servei, posaria llums de LED que a més a més de donar més claror consumia menys energia i d’aquesta manera estalviaria els diners l’Ajuntament, però els contes són una cosa i la realitat una altra.

Cada dia li toca a un carrer o carrers l’estar a les fosques, l’altra vegada que ens queixàvem de carrers a les fosques eren els carrers Sant Sebastià, Remei, i altres de la zona, uns altres dies va tocar a la plaça 1 de Maig, Ponent, Carles Santos, Varadero, etc. Una de les últimes apagades va ser el dia 27 de Juny , en plenes festes de Sant Joan i Sant Pere i concretament el dia que es celebrava el sopar de Gala a l’envelat. El carrer Pilar des de l’altura del carrer Astúries fins al final i els carrers laterals dels dos costats entre les 23 i 24 hores estaven tots a les fosques. També el carrer Rosa Mª Molas quasi tota la setmana després de festes ha estat també a les fosques, pensem que aquesta és una manera que te l’empresa de guanyar diners.

Volem saber el perquè d’aquestes apagades tan freqüents, perquè no ens dóna ningú cap explicació. Tallen la llum a una zona i a callar. Tornen a tallar una altra i tan contents. La gent del poble volem saber quan, com i a quines hores. Volem una estadística dels talls. I sobretot, com hem dit, del perquè.

Normalment no es té accés a cap contracte públic però, creiem que el govern municipal hauria de fer-los públics. En aquest cas voríem clarament quines condicions i clàusules té el contracte i així podríem comprovar si l’empresa el compleix o no.

Volem saber si en cas d’incompliment si se li pot posar algun tipus de sanció. Volem saber si s’apliquen aquestes possibles sancions.

La foscor l’estem aguantant dia si dia també bona part del poble. Un carrer a les fosques dóna una sensació d’inseguretat total i d’abandó per part d’aquell que li correspon mantenir la seguretat i la llum. Vinaròs, 16.07.2017

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!