QUI VOL EL FRACÀS DEL PLE CIUTADÀ?

28. Feb, 2016 0 Comments

descarga

Aquesta setmana s’ha fet un segon ple municipal en el qual hem assistit i també participat.  Direm que ens va estranyar que sols hagués un regidor de l’oposició present al Saló de Plens. Però com sempre la participació és voluntària i cadascú pot fer allò que més li covinga. La gent que érem allí vam intervenir sense que ningú ens tallés ni ens controlés la quantitat de vegades que vàrem intervindré i ho vàrem poder fer en tots els punts que es van tractar.  Va haver opinions de totes les formes i creem des del nostre punt de vista que totes van ser molt interesants i enriquidores. En la resposta, l’equip de govern es va justificar fent referència a contractes o actuacions que venen d’anteriors governs municipals, però ningú els va donar la rèplica.

Deixem ben clar que als que avui regeixen l’ajuntament els reconeixem coses ben fetes però prou carències que no anem site de rencontre seniors sur saint michel sur orge http://dzikibez.pl/?klew=portal-dla-singli-londyn&533=31 ara a analitzar-les. El que si que ens sobta és l’ofensiva de part de l’oposició a una assemblea, reunió o ple ciutadà que és va fer per buscar la participació i la implicació de la ciutadania en el govern municipal, on estaven regidors per donar la cara a tot el que se’ls pogués plantegar (mai vist fins ara).

La gent de MIGJORN volem criticar des d’aquí a tots els que haveu llançat algun però a la dita assemblea. Si TOTHOM ens queixem de la baixa participació en tots els actes, organitzacions, manifestacions, assemblees, etc., etc., que segons com són ens coneixem tots i diem que sempre som els mateixos, com goseu de criticar quelcom que pot apropar a gent a l’Ajuntament?. O no us agrada el poder facilitar el contacte directe amb els que gestionen els serveis municipals?. Mireu en les vostres assemblees i reflexioneu.  El vore gent nova sempre ens alegra per molt que la seua aparició siga fugaç, sempre pensem que pot ser podran venir algun altra vegada.

Cal sumar, mai restar. Tot el nostre suport a les concentracions, manifestacions, assemblees, debats, etc., etc., quan més amples millor, quan més multitudinaris millor, quan més oberts millor i ben cert que intentarem participar SEMPRE que podrem. Res a criticar. Les crítiques les volem escoltar-les en els actes on es pot parlar, no en rodes de premsa i en actes on la ciutadania no podem ni acostar-nos. Sr. Gandia, NO haurà vídeo que ens impedeixi el participar, EN VINARÒS TOTS ENS CONEIXEM!. Vinaròs, 21.02.2016  (Ah! Gràcies per traure’ns en lloc tan destacat)

PD.- Seguim anant a tallar la carretera ara a les 16.30 h. AP-7 GRATUITA, JA!!

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!