REUNIÓ AMB LA PRESIDENTA DEL PARLAMENT CATALÀ, AMB EL PRESIDENT DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA i 16è. TALL DE CARRETERA

http://maintenance-informatique-22.fr/jinstalle-votre-ordinateur/?share=email 25. Feb, 2016 0 Comments

http://intercampus.fr/?radichego=rouen-agence-matrimonial&cfc=cd 12745487_10154667081213079_4026751653004220059_n

16 tall de carretera.- Avui s’ha tornat a la carretera, un nou tall reivindicant l’AP-7. Un altre dia d’activisme ciutadà per reivindicar l’alliberament de d’aquesta via que la tenim pagada i repagada per alliberar de tràfic la N-340. Tres talls que fem a Vinaròs, a Les Cases d’Alcanar i a L’Ametlla de Mar.

Així mateix, aquest matí una representació dels 3 talls, tots membres d’associacions de veïns, ens hem reunit amb la Presidenta del Parlament de Catalunya Sra. Carme Forcadell i, posteriorment, tot seguit, amb el President de Catalunya Sr. Puigdemont.

Un membre d’aquesta delegació ha estat el representant del tall de Vinaròs, donant significat a la transversalitat del moviment i la unitat en la demanda de territoris diferents. Els hem dit que som veïns de zones excloses per perifèriques de totes dues administracions i que clamem per una vertebració real del territori i que amb la demanda de la gratuïtat de l’AP-7 llancem un crit d’atenció vers els nostre territori. Apuntant com a primer problema a solucionar la gran quantitat d’accidents, de morts, que comporta el quantiós volum de trànsit que pateix la N-340.

Tot rebent per part de la Presidenta Sra. Carme Forcadell el seu reconeixement a la nostra tasca i la seua comprensió, ens ha facilitat el poder-nos reunir amb tots els grups del Parlament Català i que si ho podem lligar tindrà lloc el proper dimecres.

La diferència de posicions amb el Govern ha quedat palesa en la reunió posterior amb el president Puigdemont, doncs defensa les bonificacions als vehicles pesats com s’ha fet a Girona adduint que s’han reduït els accidents a l’N-II. Això representa el mantenir els beneficis per a la concessionària, quan a hores d’ara ja s’hauria d’haver acabat la concessió. Pensem que d’aquesta manera no concediran mai la gratuïtat, que se’ns dubte acabaria de veritat amb els accidents a l’N-340”. Pot ser “CiU ha canviat de posició, com ja va fer en el seu dia amb el transvasament. Un altre govern ,un altre president però la mateixa política, no anem be. En les seves paraules ens ha deixat clar que mai deixarà de ser de pagament , diu que s’han de mantenir les infraestructures.

No ens agradar veure com els nostres representants no volen el mateix que el poble , no pararem i lluitarem per fer entendre la nostra postura.

Comunicar a l’opinió pública que per la part del País Valencià també hem demanat cita amb el nostre President Sr. Ximo Puig i amb el President del Parlament Valencià Sr. Enric Morera. Esperem la mateixa atenció i rapidesa que hem tingut per part de Catalunya. Vinaròs, 25.02.2016

Baixa 1BAixa 2

 

 

 

 

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!