Titelles de Tàrrega

 

En la roda de premsa que vam fer Migjorn el passat 14 de desembre del 2011, per denunciar la persecució feixista per part dels responsables dels irresponsables dels ss,pp, un company de Migjorn va posar damunt la taula una màquina fotogràfica,”YASHICA electra 35”que te un grapat d’anys, i va explicar que aquesta màquina últimament te una particularitat miraculosa. Des de llavors ha sigut molta gent que ens demana els seus serveis, serveis que afectarien la privacitat de les persones,i no som com algun concejal o empleat del PP, no els podem donar aquest servei. I quina és aquesta particularitat? Doncs és la de fer fotos com altres càmeres, però retrata quelcom més, per exemple, fotografies una persona borratxa, que li agrada molt el mama-li però va clar, doncs queda retratat com si fos la sota de copes,  si el retratat es un panader ja pot anar ben polit, igual surt enfarinat fins al cap, lo miraculós, encara més?e s el següent, fas una foto a algun arbre de la costa nord i surten retrats com ombres xineses. 

El dissabte 17 de desembre la SERde Vinaròs ens va convidar a un dinar a tots els col·laboradors de les diferents tertúlies que es fan setmanalment a la radio, en un “momento dado”que diu el “flaco” va actuar la maquineta per vore quina “anima” té el regidor de serveis que no te pebrots d’assumir les seves responsabilitats politiques, d’actuar de una forma rastrera en posar una regidoria al seu servei, per revenjar-se de un ciutadà soci de Migjorn, que sembla que aquesta societat al ser lliure, dels partits els fa més nosa

Tornant al retrato, la imatge que surt retratada per aquesta miraculosa màquina es la del regidor de marres en un aplec de titellaires i saltimbanquis, el de Tàrrega. Sembla que allí acudeix lo milloret de cada poble. Comença a fer-nos por aquesta maquina, el cor ens fa tic tac, sembla la rebel·lió del ninot que s’ha apodera de la voluntat del amo, el que el feia parlar. Abans de traure-li la pila i tancar el diafragma farem les ultimes fotos per saber qui és l’as de bastos, el rei de copes, el que pesca sèpies a la femella, o li agrada el pa cru, l’ultima foto serà feta des del km 74 de cara al mar la posta del Sol, o serà millor i més interessant retratar la sortida, Sol que de vegades no va sol, surt acompanyat. 

“Levante, 28-12-2011”el juez amenaza a Camps con expulsarlo del juicio si no se calla y deja de gesticular.” A qui ens recorda aquet reprovable comportament?    

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!