UTE-FOBESA

http://maki-agency.com/?opiym=site-d-rencontre-suisse&ab8=ec 09. Ene, 2011 0 Comments

http://costacontemporanea.es/?torakalniy=citas-de-sexo&111=b4 Al plenari de desembre, al tercer punt de l’ordre del dia, es va aprovar la prorroga a la UTE-Fobesa el contracte de neteja, de TOT el poble, platges i manteniment de jardins.

Nosaltres l’Associació de Veïns Migjorn, no estem gens d’acord en prorrogar-lo. Si aquesta empresa ha contractat aquesta feina, sen com és una empresa privada, que primer és el benefici econòmic que la feina ben feta. Benefici econòmic que te ser per al poble(el que paga), demanem de refer l’empresa municipal com era abans que el PP la privatitzes, que donaren el negoci,que mai falla, a una empresa particular. Ells ho feren be, protegir i afavorir tot lo privat, qui no han fet els deures ha segut l’actual equip de govern, un aliatge de socialisme i progressisme, han tingut força temps i motius per preparar una alternativa.

No sols no estem d’acord per aquets motius econòmics,ho estem igualment pel deficient, a parer nostre, servei que dona,fem una petita llista del servei a millorar, o simplement fer la feina contractada.

      Retirada dels vehicles abandonats?         (informació)

      Neteja del mercat municipal?                  (informació)

      Buidar,netejar i reposar papereres

      Neteja de les platges, la feina contractada es la següent:

Llaurar, airejar,renovació i desinfecció de l’arena, es fa la neteja amb una maquina que no recull quasi rés, amb un “rulo”que tapa lo que no arreplega.

      No s’agrana tot el casc urbà, ni es repassa per la tarda quant fa ven

      Mercat d’el dijous, no es fa recollida selectiva, ni  baldeix,si fa falta

      Recollida de caques dels gossos, i rascar els xiclets

      Reposició de elements vegetals,el filet de tallar la gespa fa malbé les soques dels arbres, tallen la circulació de la saba

      Rec de la gespa, sistema inadequat, no és fa un bon manteniment del aspersors, es rega quasi tots els dies, fins hi tot quant plou

      Recollida selectiva dels residus de les platges (papereres)

      Neteja i desinfecció dels rentapeus, fer millors desaigües

Diuen que els contenidors els netegen, no direm que no,però si que diem que estant mol bruts, alguns d’ells mal ubicats. Per aquets motius, ser un bon negoci, i un deficient servei que és dona, Kosan diem no a la renovació. Com diem més amunt, si aquet servei es un bon negoci privatitzat, per què no es municipalitza? Pregunta, si es privatitzen els politics, ho farien millor?

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!