Vinaròs un poble aturat

Vinaròs un poble aturat

Un poble amb molt d’atur

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

L’excusa de la crisis europea no serveix per justificar la paralització total de les obres promeses, i programades, les que estan a mig fer, aturades, i les que estan acabades i què l’equip de govern del PP no sap que fer amb elles. Fer el llistat d’aquestes obres, aturades, és molt fàcil, tots les estem veient, i algunes les estem patin. No parlarem dels molts PAIS aturats, Vinaròs sembla un formatge ple de forats. No farem distinció al fer la llista de les obres aturades, de les que estan fetes, que l’equip de govern no sap que fer d’elles.

Estan aturades les obres del Port, al desembre farà un any que no s’ha pegat ni una paletada, està aturada fer la nova llotja del peix, el nou moll, la fabrica del gel, la sala de manipulació, més les casetes auxiliars. (sembla que els diners del Castor s’han acabat). Estan aturades les obres de la variant dela N-340, el Castor i l’hort de tarongers, la guarderia,la A-68. Solucionar la contaminació de la platja,i la bocana del Servol quant plou. Refer els espigons i l’aportació d’arena per protegir el passeig, que tenen un pressupost de 6 milions d’euros, amb una moció de Migjorn aprovada per unanimitat al ple de juliol, per demanar (l’han demanat?) al govern central el acomplir els compromisos adquirits. No saben que fer amb l’ampliació del Hospital Comarcal, el Centre de Dia, el Vinalap, circulació del passeig etc..

Dos obres aturades, que son cabdals pel rellançament econòmic de Vinaròs i Comarques veïnes, son la A-68, més adequar el port per poder entrar dins les Autovies del Mar, que pregona la Unió Europea per traure milers de camions contaminants de les carreteres, i que aquet port de Vinaròs, tants segles demanat, sigue el port del Aragó, (amb el “permís”casolà de València i Castelló)  complementat amb el futur Corredor Mediterrani, corredor boicotejat, com sempre, pel centralisme genètic de Madrid, que vol que passe per la Puerta del Sol, en aquet tema el PSOE i PP de Madrid, van de la maneta

Lo que no està aturat és l’afany recaptatori i retallador del nostre Ajuntament, la Generalitat i Govern central. Retallades brutals als nostres drets Socials, Econòmics i Sanitaris, que clarament han fracassat. Però, com l’ama de Europa ho mana, acotar el cap, i!! sí senyora, senyora¡¡ lo que vostè mane.

!!Mai tant pocs, han tingut tant¡¡  !! Mai tants, han tingut tant poc¡¡

Vinaròs, octubre 2012

 

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!