Volem sol·lucions

darmowy portal randkowy forum 16. Feb, 2010 0 Comments

femme actuelle fr Aquells que segueixen aquesta seria d’escrits de l’Associació ens podrien dir que som un pesats, que no parem de burxar amb el mateix però, nosaltres els podriem contestar que encara no ho som prou, doncs costa Deu i ajut l’aconseguir alguna de les nostres reivindicacions, que no son nostres, que son del poble, que son coses que els veïns dels llocs ens diuen i que als nostres governants els costa decidir que s’han de realitzar. Aquests dies però, estem contents doncs una d’aquestes peticions s’ha aconseguit, les marquesines de les parades del bus, reivindicació que varem acompanyar de representació escènica amb capellà inclòs.

De les pendents parlem ara, parlem del passatge doctor Santos. Fa temps el Cap dels municipals ens va dir que abans d’acabar les obres buscarien una solució perquè el carrer no es fes malbé, però sembla que això és inútil, varen acabar les obres i ara totes les llombardes salten, doncs no han parat de pasar camions, cotxes i tota classe de vehicles, circulen i aparquen per allí on volen, en la plaça, sota dels porxos, al costat dels banquets, etc. Farà cosa d’una setmana un cotxe va estar a punt d’atropellar a un xiquet que estava jugant tranquil per aquesta zona. El cotxe en qüestió va entrar pel carrer Socors i va sortir pel País Valencià. Les persones que fan aquestes barrabassades tenen la sort que no els veu mai ningú per poder-les sancionar com cal.

Cal nomenar que tant a la part del carrer Socors com al País Valencià, hi han dos o quatre zones de carga i descarrega i a més estan les senyals de tràfic que ho senyalen. Com és que no es respecten? per què no es fan respectar!!?.

Volem proposar un altre tema de circulació, aquesta de vianants, doncs a la punta de l’avinguda abans esmentada, cantonada amb Sant Francesc, hi ha una verduleria, que pel vist te llicència d’ocupació de via pública, el que no li mesuren es l’amplaria de vorera que ocupa. LLavors, per poder passar la gent i donar facilitats, proposem que enderroquen el quiosc de la Once que hi ha enfront, així encara podria posar més gènere al carrer i la gent podria passar sense entropessar amb algun dels seus basquets que té exposats. I mentre no l’enderroquen, el quiocs clar, podrien posar un municipal per poder dirigir el tràfic vianant en l’angost pas de la vorera. Que per aquestes contrades no passa cap membre del consistori?.

Per a quan la inauguració de la 2ª part de l’Hospital.
Per a quan la 1ª pedra del 2 on. ambulatori. I la segona?
Per a quan el 5é i 6´3 col·legi.
Per a quan més civisme en general
Quan vorem les voreres sense defecacions de gossos.
Per quan, per quan, per quan… i a la propera més.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!