14 d’abril de 1931. Visca la República !!

7569_448787208540016_1860599578_n

 

 

 

 

 

 

 

El pròxim 14 farà 82 anys de la proclamació de la República, primer ho va fer Catalunya, i desprès ho feren a Madrid. República xafada pels feixistes italians, els nasis alemanys, la dreta cavernícola i antidemocràtica espanyola, i beneïda per la major part de l’Església Catòlica. Que ha hores d’ara no ha condemnat el regim criminal i assassí, sorgit del triomf del dictador Franco.

El 14 d’abril a les 10,30 del matí al cementeri, com ja  fa alguns anys, és retrà un homenatge als republicans assassinats pels franquistes, lluitadors per la llibertat, la democràcia i la igualtat entre totes les persones,  soterrats al lloc on està erigit un monument recordatori.

L’Associació de Veïns Migjorn insta a participar en els actes organitzats aquest dia al cementeri. Les víctimes reclamen silenciosament, la nostra unitat en la lluita per la llibertat, bandejant actituds sectàries, i divisions entre els partits d’esquerres. Doncs:

 

Ells son aquí entre nosaltres

però nosaltres on som?

A vosaltres ho pregunto

que sou amics, i sou molts

Ells són aquí entre nosaltres,

però nosaltres on som ?

La seva raó el fanatisme

brutalitat el seu poder

 

E1 l4 d’abril del I931 les forces democràtiques, proclamaren la República.

El 15 d’abril del 1938 les forces feixistes entraren a Vinaròs…..i encara ells estan aquí entre nosaltres, però nosaltres on som ? baralla’m nos, com sempre mirant-nos el melic, i preguntant l’espill, qui és el més revolucionari ?

E14 d’abril estem convocats al cementeri de Vinaròs….Doncs, ells son aquí entre nosaltres, el fanatisme i la brutalitat el seu poder.

Vinaròs 31/3/013

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!