La marca del Zorro

 

foto

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Demana l’impossible

per acons

eguir lo possible

Agafa lo possible

per aconseguir l’impossible

 

La campanya del Sr regidor de cultura, Sr Gandia, per un Vinaròs amb essa (S) si no és fa d’una manera radical no aconseguirem que els resultats siguen satisfactoris. Doncs hi ha gent que escriu amb Z per ignorància, com els forasters, però, hi ha gent que escriu VinaroZ, i son gent de VinaròS, que ho fan per què no volen un nom normalitzat, son militants del Zorro, com alguns papers de la Generalitat que son escrits amb la falta ortogràfica.

L’Associació de Veïns de VinaròS al principi de la legislatura de la coalició, PSPV, PVI, EV-Bloc. presentarem una proposta d’acord al plenari de 14/9/2004, que fonamentalment proposava que l’Ajuntament rebutges tots els papers que no portaren el nom normalitzat, amb essa (S) , donant un temps, més be curt, per què el remitent normalitzes el seu escrit. Comunicar , amb fermesa, a tots els estaments oficials l’acord pres, per fer respectar el nom oficial d’aquet trosset de Cel.

Creiem que la campanya promoguda pel regidor de Cultura seria l’ultima vegada que tendriem que demanar la S per al nom de VinaròS, i els micòlegs cercarien els bolets per altres llocs. Però, la primera al

cap, doncs als cartells de propaganda de l’acte “cultural”fet a la plaça de bous del 30 de maig tornà a aparèixer la falta ortogràfica, Vinaròs amb Z, ho sentim pel Sr Gandia que la Z li pegués aquesta cornada.

Sembla que la Z creix més quant anuncien algun acte a la plaça de braus, o l’acampada de algun circ.  Suposem que per pegar cartells  deu fer falta el permís del Ajuntament, i més si els pengen en llocs prohibits, per què no el deneguen si el nom no és el correcte i oficial? L’Associació de Veïns Migjorn- U P I, varem recolzar, i aprovar en ple la proposta dels Amics de Vinaròs, per què la Generalit
En la recent campanya del regidor de Cultura, no ens va cridar a participar, no feia falta, la campanya de Migjorn és continua, i en tots els àmbits. Una campanya que fa molta falta és la valencianització del Ajuntament en l’àmbit de la comunicació escrita, que “normalment” i majoritàriament es fa en Castellàat normalitzes el nom de Vinaròs. Era el1980 fa 30 anys,i encara estem on estem.

La societat Civil, el Poble, és el que te la força, i tots units farem neteja d’aquet estat, que alguns politics sense cap escrúpol han corromput.

Vine a Migjorn, tots fem falta, a la Casa de la Cultura de la Ada la Llibertat, els dilluns a les 19,30 hores.

 

Vinaròs, 5/4/2013

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!