González Ponts

1358508073_0Al Sr González l’han fet declarar davant del jutge per vore si pot estar implicat amb la trama, presumptament corrupta de Noos, amb el gendre del Rei imputat com ha principal facedor d’escampar aquest model de corrupció. Quant era Conseller el sr Ponts (váyase sr González) la trama Noos no feia nosa, les portes les tenia obertes al País Valencià, i alguna butxacada de diners va endur-se, ell diu al jutge que signava, però era de broma, el responsable (o irresponsable) era el Sr Camps.

Com a polític presumptament implicat, al ser dirigent destacat del PP, amb la corrupció imperant en aquet caducat imperi que li diuen España, la gent de la plataforma contra els desnonaments,usa les seves “armes” sempre pacifiques, fins que els politics que diuen ens representen, canvien la llei hipotecaria de l’any 1909, clarament usurera, (Europa els obliga a canviar-la) han decidit fer pressió als politics i banquers “responsables”de arribar a l’extrem de suïcidar-se abans que els “defensors” del poble els (uniformats) els traguen de la seva casa o siguen arrastrats i maltractats com a delinqüents.

Ara molts tertulians de dretes, i alguns que presumeixen de progressistes, es posen les mans al cap, dient que pegar uns cartell al portal de casa del Sr Ponts, és un acte de violència. Com diu una portantveu de la plataforma, Ada Colau, l’acte de violència ho fan alguns diputats, que clarament s’oposen ha canviar aquesta llei caduca, usurera i repressiva  contra les classes populars, polsant el botó roig.

Hem vist l’actuació dels jutges que han permès que la policia, els bombers i manyans rebentant les portes amb destrals, tallar reixes i cadenes amb cisalles, això no és violència? Han arrastrat pel terra i pegat a gent pacifica que sols defensava al seu veí o familiar per què la banca (els amos) no els roben la casa, això no és violència?. On estan els fariseus que condemnen una pegada de cartells, i no condemnen als que fan, o mantenen lleis clarament repressives, que tiren al carrer i  la misèria a gent que com el Sr González Pons tenen xiquets, pares, avis, però lo que no tindran serà una casa per viure, se l’han robada. Ell si que la té , i pagada per nosaltres. No és violència la campanya dels cadells del PP les NNGG, induint a la denuncia contra els Mestres? Com feien els cadells nasis, i la Consellera de Educació la justifica. ¡¡vergonya sra vergonya!!

La ONG Caritas fa una feina molt bona, ajudant a les víctimes d’aquesta crisis capitalista. Molta gent va Caritas perquè no hi ha justícia. Bé si que la hi ha, i bona, per als poderosos i per als politics corruptes que fan les lleis.

 

Vinaròs, 24/3/013

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!