A un pam de la independència!!

 

7 DIES FOTO 27-09-2013

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El Sr Gandi-a (el pacificador), d’arrels “falduts”, ell tot solet ens portarà la Independència, junt a la respectuosa, educada i independent, de partits polítics,  l’ACRA, que no lacra.

La fotografia que recolza aquet escrit és la prova fefaent de la doble personalitat, i “nacionalitat” confusa d’aquest regidor de cultura, (en minúscula) la Cultura en Majúscula és per persones, regidors, alcaldes, o diputats, assenyats i respectuosos amb els diferents pensaments ideològics, religiós o cultural, de les persones que no combreguem amb un regim que creiem finiquitat.

Com te la triple nacionalitat, la catalana, “la valenciana” i la espanyola, té que jugar i fer el triple paperot, si no ha renegat d’alguna.? Per una part denigra de les seues arrels maternals, per l’altra fa apologia del nacionalisme repressor espanyol. Nacionalisme que volen recolzar amb una suposat “idioma valencià”. “Idioma valencià” que els senyors del PP no el parlen ni l’escriuen. S’han quedat fondejats al segle VI abans la nostra Era, son Ilercavons.

El himne de Serrano te una estrofa diu: “ app para conocer gente y chatear Per ofrenar nuevas glorias a Espanya”. Les glories que està ofrenant la dreta valenciana, alguns de democràcia curta i falangista, (Maruja Torres dixit) son “glories” d’imputats i corruptes. Alguns d’ells seuen, per vergonya, a les Corts del País Valencià, màxima representació del Poble, a la bancada de la dreta.

Sr Gandia no pare, (sigue sigue) fa més vostè per l’alliberament dels pobles (Catalunya) que tots els Pujols, Puig, Serres, Guies, Partals etc.  és d’agraïts donar les gracies pel treball que estan fent, GRACIES. Com diu el títol de la crònica del acte, que surt retratat, estem:

Wardenburg A un Pam de la Independència !!

 

Vinaròs, 15/9/2013

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!