¡¡ Això no sura !!

plenty fish dating website reviews 28. Oct, 2013 0 Comments

flirter au travail pepegotera-otilio1¡¡ Això no sura !!

http://guitare.es/?alkonavt=conocer-chica-en-vitoria&f63=7a “industria finança amb 200 milions més el submarí que no sura”

 

Dons sí, el submarí S-80 que estan construint, els pesa 180 tones més de lo que tenien previst. Tindran que afegir 200 milions als 1.316 que fins ara ha pagat el Ministeri d’Indústria. (com quedem, un submarí no és una ferramenta de guerra, per matar? Per què la te que pagar Industria? Després el PP diu que no  ni hi ha diners per Cultura, Sanitat, Prestacions Socials, medicines etc.

Per retornar els diners que hem pagat els treballadors durant la nostra vida laboral, no tenen un “clau”. Però hi ha “claus” per comprar sobres color sèpia, sobres que no passaven, i no passen per Correus, son una franquícia, establerta principalment als governs de Madrid i País Valencià.

Ara per què sure no posaran suraes als laterals, ni xalecos salva vides ( babor-estribor) el faran telescòpic, l’allargaran 7 METRES!! Visca sant Otilio !!

 

¡¡ justícia  justa!!

Justa per aquí? Les noticies son alarmants, el corro centralista amb els acompanyants de sempre, s’ha posat en marxa (estava parat). Quant els partits d’esquerres sabien quina era la seva “ma”, tots proposaven la desaparició de l’organització provincial, i les diputacions. Son organitzacions caduques, anacròniques, caus de politics mediocres i endollats, (assessors). Doncs, no¡¡ el govern del PP, que no compleix cap de les promeses electorals, les vol potenciar, amb una llei centralitzadora,fen des aparèixer el partits judicials.

Un dissabte d’aquest,en una tertúlia de televisió, (sempre parlen dels Catalans els espanyols) un jutge va dir que havia dos classes de justícia, la dels pobres, i la dels rics,(crec que ja ho sabíem), la dels que poden pagar els millors advocats, alguns d’ells retardant els   judicis fins que prescriuen, alguns fets, i la dels que no poden pagar un bon advocat. Desprès de posar unes taxes abusives si vols fer alguna denuncia, ara tindràs que desplaçar-te a Castelló, sí aquesta llei tira endavant, les classes populars ho tindrem més malament que abans. A part de pagar per demanar Justícia, la gent de poble tindrem que desplaçar a Castelló. Paga el viatge, perd un dia de treball (si en tens). Així que no passe lo que sol passar, que quant et presentes on t’han citat no falte algun element de la trama

timthumb

 

 

Vinaròs, 21/10/2013

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!