AIGUA OLIVA

http://mairie-sornay.fr/wp-includes/widgets/wp-login.php 21. Jul, 2010 0 Comments

http://lebonheurenmarche.fr/burn-out-quand-tu-nous-tiens/du-burnout-au-boreout/.git/HEAD AIGUA OLIVA

En juny del 2008, l’Associació de Veïns MIGJORN, l’Associació de Veïns de la Zona Nord AVENORD, juntament amb altres associacions i persones particulars, ens vàrem personar davant la Confederació Hidrogràfica del Xúquer com interessats en l’expedient de tramitació del PAI al sòl urbà residencial SUR 01, localitzat al barranc d’Aigua-oliva, intentant amb arguments sòlids i documentats, basats tan en el perill de desbordament del barranc com en el que no deixa la distància reglamentaria a la llera del barranc així com la manca de recursos hídrics. Arguments suficients per que no li fos atorgat el permís corresponent per la dita administració per la urbanització d’aquest paratge, que dit de passada és un dels poquets que queda verge en el terme municipal de Vinaròs.

L’Ajuntament, en el seu dia, tampoc ens va fer cas alhora de fer modificar el projecte per fer deixar tota la zona dotacional a la part de vora mar i no permetre que aquesta serveixi com a de tota la urbanització.

Es a dir no ha fet cas de res de res.

La Confederació en data 8,07,08 va requerir a la Conselleria i a l’Ajuntament de Vinaròs documentació per poder emetre un informe al respecte. A hores d’ara ens confirmen des de la mateixa Confederació que encara resten pendents de rebre documentació demanada.

Demà dia 22 de juliol de 2010, al ple de l’Ajuntament engegaran un procés per no tornar enrere, cap a la destrucció d’aquest paisatge, la destrucció de com és avui la zona d’Aigua-oliva. Sense l’informe pertinent de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer i amb la disconformitat de molta gent que veu com perdem un altre baluard natural significatiu. Ara que està tota la construcció aturada i pot ser siga hora de refer, no sols aquest PAI, si no més be tot el PGOU de Jacinto i Roquiski, és dona presa per aprovar aquesta urbanització.

Des de l’Associació de Veïns MIGJORN manifestem el nostre total desacord amb aquest projecte i demanem que ens diguen veritablement quins són els interessos que els porten a l’aprovació i la posada en marxa d’aquest PAI.

Vinaròs, 21 de juliol de 2010.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!