¡¡ aixó no sura !! (2)

pp-franquista-400Diem al escrit anterior que quant la famosa transició, fins i tot els franquistes reconvertits, portaven en els seus programes electorals la desaparició de les Diputacions i els organismes provincials, especialment els partits d’esquerres i els sindicats de classe. Ara lannion sorties célibataires algun d’ells no saben a quina classe han d’assistir.

Si alguna vegada els tanoques que pensaven que la família franquista es reconvertiria a la democràcia, ara estem veient, lo equivocats que estaven, avui estan sortint a la llum pública actes i comportaments que honoren al dictador impunement, el rebel contra l’estat democràtic, la República

speed dating valencia 2019 La Confederació Estatal d’Associacions Veïnals. Ens han fet arribar una fulla informativa de denuncia del projecte de la nova llei de regim local, que promou el partit de tota la dreta, el PP, que avui 38 anys de la mort del dictador, hores d’ara, com l’església catòlica, que el recolzaren, no han demanat perdó.  Promouen una llei per reforçar les Diputacions i els organismes provincials.

Denuncia de la Confederació, que Migjorn com membre de la CE de AV, fem nostra. Que bàsicament denuncia lo següent :

1.- Reducció de les competències municipals, i debilitar la seva autonomia

2.- Relegar als Ajuntaments a una condició de mers gestors administratius

3.- Traure’ls la capacitat de decisió política democràtica

4.- Reforçar les Diputacions Provincials en detriment de la independència municipal.          Diputacions que son una resclosa dels diners destinats als Pobles. Diputacions que fomenten el cabdillisme, clientelisme i “enxufisme”

5.- Transferir a les Comunitats Autònomes els Serveis Socials i de Educació

6.- En els Pobles de menys de 20.000 habitants la Diputació Provincial coordinarà els serveis de recollida i tractament de residus, aigua potable, accessos i pavimentació de les vies. (Si ara pobles, camins i carreteres estant com estant, com estaran quant les decisions es prendran lluny d’on està el problema, qui estarà més prop, més omplirà el sac) si fa o no fa com ara,

7.- fomentar (obligar) la fusió de municipis sense tindre en compte la voluntat dels veïns/es, dels seus habitants

Aquesta nova llei és un nou atemptat a la Llibertat i autonomia dels Pobles. Des de Migjorn fem denuncia d’aquesta política del govern central del PP, per anar retallant el poder polític que els ciutadans tenim més a prop i podem mirar a la cara. (alcaldes i regidors)

Al proper escrit de Migjorn parlarem del desmantellament de la justícia, (Partits Judicials,) i dels exàmens per obtindre el carnet de conduir automòbils, centralitzats a Castelló

Esperem, i desitgem, que al pròxim ple de novembre, a Vinaròs, tindrem un fotimer de mocions de protesta. Nosaltres, Migjorn, ja la fem ara. ¡¡NO!! A LA LLEI DE RACIONALIZACION Y SOSTENIBILIDAD DE LA ADMINISTRACIÓN LOCAL.

¡¡NO!! A les Diputacions.

 

Vinaròs, 28/10/2013

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!