AL SR. TÀRREGA (2)

http://saib.es/?makywka=citas-en-linea-refugiados-peru&6a4=c6 20. Ene, 2011 0 Comments

http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSRUahNcNAAltt3cdmV_g49IpldB7d_h2ApbiIWzlWPBZwT_aF6

queryingly

http://acaramelada.com/?dverikvartiru=mujeres-solteras-viudas&9b4=47 Primerament dir que ens ratifiquem en tot l’expressat en l’anterior article i que volem analitzar un parell de punts a l’escrit que ens torna a fer aquesta darrera setmana el Sr. Tàrrega, en la seua llengua CASTELLANA (la del PP).

Que ens atrevim a analitzar casos urbanístics sense haver llegit cap paper ni cap sentència. A vore si ens entenem, A QUI LI TOCA PAGAR?, se suposa que els jutges hauran fet be la seua feina i aquests si que hauran llegit tots els papers que els ha fet falta per esbrinar els diferents casos, veritat?, llavors dictaminen que el qui ho ha fet malament i per tan, a qui condemnen es a l’Ajuntament de Vinaròs, no perdem el fil, veritat?, llavors a qui fan pagar és al poble que no ha intervingut en cap decisió de cap ca, els que si que ho han fet són uns polítics que, assessorats be o malament, han pres unes determinacions.
És de suposat que qui pren decisions sap en tot moment quines pren i les seues repercussions possibles, també és de suposar que qui governa té tota la informació i se sent capacitat per prendre les decisions corresponents així com ha de tenir el suficient criteri per demanar altres parers o estudis que el porten a prendre la decisió més adient al cas i, en el seu cas, manifestant el risc que s’assumeix per beneficiar al poble, ¿?.

També entenem que, per més que es puga pretendre anar a la perfecció, una errada és del tot humana i assumible, i ho sabríem acceptar, però qui no ho accepten son vostés, diuen que no han fet res mal fet i que tot estava be. Estem parlant de varies sentències sense recurs, i que per tan hem de pagar-ho TOTS, per unes decisions que han pres uns pocs i, com varem dir en l’anterior escrit, sense cap penediment per la seua part.

Almenys als membres de la nostra Associació sí que ens ho podria explicar perquè no ho entenem, tot be i a pagar?…

I per acabar, un dels apartats del seu escrit ens ha fet molta il·lusió, ha descobert el programa electoral del seu partit, i ho voldríem remarcar amb les seues mateixes paraules, adreçades al nostre president, «PRETENDE QUE LOS POLÍTICOS PAGUEN LAS IRREGULARIDADES QUE PUEDAN COMETER EN SUS ACCIONES DE GESTIÓN MUNICIPAL Y NO SÓLO LOS ALCALDES QUE FIRMAN DECRETOS Y RESOLUCIONES, SINO ADEMÁS TODOS LOS CONCEJALES QUE FORMAN PARTE DE SUS EQUIPOS».

Que pretén?, a qui vol encobrir? fins on tenen o volen tenir impunitat?. I tant que volem que responguen dels seus actes!!!. En el que a nosaltres respecta, d’impunitat ni un gram, ni pels que han passat, ni pels que hi són, ni pels que vindran. A VORE QUE ÉS PENSA!!!

No som nosaltres qui impartim les lleis ni les que les hem de fer complir, per això ja estan els jutges i demés personatges de la justicia, però a nosaltres no ens llevarà NINGÚ, i repetim NINGÚ, el nostre dret a opinar, a dir i a denunciar, al menys PUBLICAMENT, qualsevol acció u omissió que nosaltres creguem que han de ser coneguts pel poble i, no tinga el menor dubte, si la nostra disponibilitat pecuniària fos suficient, els jutjats els tindríem més a l’abast.

No podem obviar de posar els casos que afecten al seu partit GURTEL, FABRA, RIPOLL, .., almenys un per cada província, i un d’efectes més globalitzadors, de País. I ara, també vol que parlem d’impunitats… de responsabilitats…

QUINA CARA!!!

Vinaròs, 16 de gener de 2011.

P.D.  Cal dir que l’escrit que hem publicat al 7Dies, és aquest mateix però, retallat degudament.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!