¡¡ qui la fa que la pague!!

18. Ene, 2011 0 Comments

Quant al Levante de 18/11/ 2010, el sr Tarrega va fer unes declaracions, en referència a les obres de reforma del passeig,diu que faran una auditoria per aclarir els comptes,i demanarien responsabilitats je cherche femme arabe pour mariage personals, suposem que econòmiques, vaig pensar, mira al PP te una persona representativa que assumirà les responsabilitats de les barrabassades que hi van fer, principalment fen un pla d’urbanisme nefast per al poble i una cirereta per als especuladors, deia: “ el portavoz del PP aseguró que si recuperant la alcaldia (l’alcaldia es d’ells?), se auditará la obra(reforma d’el passeig) para dar respuesta a sus incongruencias,(sap vostè de passejos tan com jo d’urbanisme)i los responsables lo seran de forma El Aïoun personal de todo lo que se ha hecho, pero principalmente de todo lo que se ha gongora cafe cordoba encubierto, y me estoy refiriendo a los politicos.”sap vostè que amagar informació que pot ser delictiva, es delicte.

Jo Vicent Beltran i Salazar,com contribuïen al manteniment d‘aquet estat, exèrcit, policies, partits demòcrates, partits corruptes hereus del franquisme, politics honrats i corromputs, politics que diuen que representen al Poble, que lo que fan es aprofitar-se del Poble per seguir xuplant de la mamella oficial,a costelles nostres “ensecula seculorum” o puc criticar, i no estar d’acord, tan si soc alumne del Siruela o dels mestres franquistes.

Com no tinc res que amagar, no tinc cap Vandwosca, Zona Verda, Carrer Major, Port etc per desviar l’atenció, li diré sr Tarrega lo que penso políticament.

Si sigues  comunista, militaria en Esquerra Unida.    Si sigues socialista, militaria en el PSOE,   Si sigues de dretes melancòlic dels temps passat seria del PP.    Si fora espanyolista seria d’un dels tres partits anteriors.    Si sigues regionalista militaria al Bloc.    Si sigues independentista, d’Esquerres i Republicà, militaria en Esquerra Republicana.    Si sigues corrupte i mal criat, en quin partit militaria? Si¡ l’han encertat,en aquet.   Però com soc de Migjorn puc dir, la meva Nació i el meu Poble son el meu Partit. Quina patinada  va pegar en demanar responsabilitats personals, ja pot trencar la guardiola per mantenir la paraula, i pagar les malifetes. Despistat, les preguntes al ple no les faig jo, les fa l’Associació de Veïns Migjorn, preguntes que no son cap xorrada, les preguntes xorres amb poc peregrí democràtic les fan vostès. Encara no han paït que no tenien prou concejals per manar, i la ràbia acumulada els porta a voler fer callar les veus discrepants, que tenen tot el dret a criticar les actuacions de tots els partits oficials, per això els paguem.

             ¡¡qui la fa que la pague!!  ¡¡prou d’impunitats politiques!!

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!