PREGUNTES AL PLE – FEBRER

Nāgod PREGUNTES QUE FA L’ASSOCIACIÓ AL SR. ALCALDE EN EL PLE DE L’AJUNTAMENT DE VINARÒS DEL DIA 8 DE FEBRER DE 2011.

clases de ingles bilbao Bona nit:

Bulgaria

Eureka L’Ajuntament com administrador dels nostres impostos té l’obligació de tenir cura d’aquests diners i d’obtenir la màxima de rendibilitat i eficiència del que recapten perquè puguem gaudir-ne tot el poble. El pagar sense obtenir res a canvi ens porta un fort neguit i s’ha de saber que estem molt enfadats pels casos de Vandowka, Arizmendi, carrer Major, Zona verda, etc. I que ens diguen que ningú és culpable i que ho té que pagar-ho tot el poble, és prendre’ns pel que no som i és del tot intolerable. Davant d’això PREGUNTEM: que hem guanyat?, que se’n ha tret? per què ens han posat en estos fangars? algú s’ha fet responsable d’aquestes càrregues? Algú pot donar respostes clares?

Com que serà molt difícil que algú diga que es responsabilitza i es penedeix de les sancions, el nostre PREC és el següent:  Traslladen tots els casos pendents al jutjat de Nules i demanen que els siga d’aplicació la “doctrina Fabra”, algun profit podrem traure de tots els desgavells.

Dijous 27 de gener van caure quatre gotes a Vinaròs. El 28 havia una taca de greix dins del mar en la bocana del riu. Tornem al mateix, paren les bombes i tota la brutícia va al mar, PREGUNTA: Fins quan es repetiran aquests vessaments?, és que no hi ha solució?.

En l’encreuament dels camins Carretes i de Càlig, hi ha uns clots que semblen piscines. Pel camí Carretes a penes si poden creuar-se un parell de vehicles, a més hi ha un desnivell de més d’un pam des de l’asfalt., de clots pels camins els podem fer tot un inventari, ralla del terme, camí Barbiguera, etc., etc.. Ho tenen en conte?, tenen previst algun remei? qui és el responsable del manteniment dels camins?

Pels carrers de “Los Boverals” i més vora mar, els clots també són norma habitual, les clavegueres menudes, la il·luminació pública inexistent i  hi ha clots que veuen el mar. Vostès reconeixen en un escrit als veïns que tenen un endarreriment de dos anys, quan tocarà posar en ordre tota la zona?

Com està el tema dels Cossis i Aigua d’oliva.

Moltes gràcies.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!