RECICLATGE ?

red social para conocer gente cerca 20. Mar, 2014 0 Comments

http://larinconadadetajo.es/?typoy=un-hombre-solo-julian-lago&688=39 2013-12-03 18.59.15Érem a  la vora de l’una del matí, passejant per aquests carrers de Vinaròs, dies de Carnaval.  Alguns contenidors soterrats mostraven que eren plens a vessar, havien bosses al costat d’alguns d’ells. Cartró, plàstic eren apilats per fora, la gent quan no pot deixar-ho dintre per que és ple, allò que ha tingut cura de separar en casa ho deixa al costat de la boca i pensa que ho tindran en compte quan vagen a buidar-lo.  De sobte una persona amb un comandament a la mà fa pujar un contenidor soterrat, el de residus urbans concretament, i sense més va llançant a dintre tots els sobrants que havien en les boques dels altres, cartró, plàstics…. No en havien massa, eren unes quantes bosses però, tot  d’una aquella persona va fer una neteja fantàstica. Tot a RSU. Va pujar dal d’un vehicle i va desaparèixer ràpidament, segur que aniria a un altre grup de contenidors per fer el mateix, vàrem pensar.

enigma pedido de namoro Fem una primer comentari dient que el més segur siga que això que hem observat, això que aquesta persona ha fet d’aquella forma tant ràpida  i efectiva no deuria ser la primera vegada que ho feia i tampoc ho havia fet de forma aïllada, llavors la conclusió és fàcil: el reciclatge se’l passava pel forro sense cap problema. No sabem si devia complir instruccions de l’empresa, de l’encarregat, de l’Ajuntament, etc.  però si que donem constància del fet presenciat  i ens preguntem quin respecte i quina consideració els mereixen les persones que voluntàriament i sense cap mena d’interès, sols per allò de la consciència social, fan l’esforç de fer el reciclatge en casa. Cal pensar que aquestes persones ni tan sols van al contenidor per a que els pesen i els donen punts d’allò de qui més recicla menys paga, mes bé sols pensen en col·laborar amb el consistori  per aconseguir mes beneficis per al poble.

Pot ser que el Regidor en concret no siga sabedor del que fa l’empresa que l’Ajuntament ha contractat però, té o ha de tenir els suficients recursos per que aquestes coses li hagin arribat a l’orella. En tots els casos el seu assessor si que ho havia de saber i controlar.

Aprofitem l’avinentesa per denunciar una vegada més les conseqüències de la privatització que sols contempla uns fets per els que reben diners, han de fer la feina ràpidament i en els horaris marcats, obtenir el màxim de benefici i per tant, en el mínim de personal i no es preocupen de res més, per tan els és igual si se recicla o si no.

Aquest fet ho haguéssem pogut dir directament al regidor i segur que ens hagués fet cas, segur del tot. Però ho fem públic no sols com a denuncia, que també, si no més be com avis a que aquells que ho poguen vore d’avui en davant,  per a que facen la corresponent denuncia a vore si entre tots som capaços de que aquests desgavells no es tornen a produir.

També manifestem el nostre rebuig i condemna al incendi de contenidors, actes vandàlics sense cap mena de sentit. Vinaròs, 9 de març de 2014.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!