DIMECRES, 23 DE MAIG DEL 2018. FEM EL TALL A VALÈNCIA

19. May, 2018 0 Comments

orange gay rencontre apManifest per una AP-7 pública i gratuïta
El 31 de desembre de 2019 s’acosta. Eixe dia acaba la històrica concessió que Abertis té sobre l’autopista AP-7 (de Tarragona a Alacant). Arribat eixe punt i tractant-se d’una via clau per al sistema de transports i comunicacions de la Comunitat Valenciana, el govern central haurà de tenir decidit què fer amb l’autopista, si estableix o no una nova concessió i les conseqüències que es deriven d’açò.

Aquestes decisions es prendran encara en el marc d’un infrafinançament de la Comunitat Valenciana, per la qual cosa l’Estat té una oportunitat de col·laborar en els impulsos econòmics que aquesta Comunitat necessita i que per eixe infrafinançament pateixen la ciutadania valenciana de Castelló, València i Alacant.
A més hauria d’aparèixer l’interès de l’Estat per configurar una connexió entre les Comunitats Mediterrànies que millore la seua competitivitat, la de les empreses, la indústria, les cooperatives i el sector turístic enfront d’altres comunitats amb vies ràpides gratuïtes, en un àrea que representa el 44,3% del PIB de tota Espanya, per açò aquest tram central resulta imprescindible.

El tram del que parlem ha passat de 27.000 vehicles diaris a 17.000 a causa de la crisi i altres alternatives gratuïtes, per tant, estem lluny de saturar l’AP-7 per una eventual gratuïtat.

La falta d’altres infraestructures a més de l’autopista (corredor mediterrani per exemple) no pot condemnar a aquesta carretera a ser de pagament eternament. La solució passa per fer noves infraestructures, sobretot ferroviàries, i complementar les que existeixen.

Per tot açò, la nostra Confederació està compromesa amb aquesta reivindicació compartint els criteris de les Corts Valencianes, del Govern de la Generalitat, de la Federació de Municipis i Províncies de la Comunitat Valenciana i de la Societat Valenciana en general, i convida a la ciutadania representada per les seues institucions, partits polítics, sindicats, associacions de consumidors, associacions d’empresaris, etc. a incorporar-se a una campanya ciutadana que culmine amb la reversió de l’AP 7 i la seua gratuïtat.

ap

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!