REUNIÓ AMB LA GERENT DEL DEPARTAMENT DE SALUT DE VINARÒS

Naihāti 26. May, 2018 0 Comments

Parádsasvár El paIMG_20180518_131307ssat divendres dia 18, associacions de veïns de la comarca del Baix Maestrat es van reunir amb la Directora Gerent del Departament de Salut de Vinaròs Dra. Ana Arizón.

La reunió centrada en primer lloc en el problema que va esdevenir per la manca de ginecòlegs en el Departament i que a hores d’ara, segons va confirmar, ja ha està del tot regularitzat. També van plantejar la casuística a l’hora de contractar alguns metges concrets proposant-li algunes alternatives. Les baixes de metges que senyalaren, va dir que ho tenien en compte. La ressonància no tardarem molt a veure-la aquí. Va apuntar les incorporacions de nous professionals per l’obertura de la nova planta i la incorporació d’un nefròleg.

Tot i això va escoltar les queixes que van fer per la manca d’infermeria i la consegüent assumpció de responsabilitat dels familiars dels malalts ingressats en l’hospital. Que els Centres de Salut a l´hivern haurien d’obrir les portes un quant d’hora abans per no passar fred els pacients que van a treure’s sang i que en Vinaròs les extraccions de sang es fan en un lloc molt reduït. Dels problemes dels metges que abandonen la guàrdia per atendre una urgència i la gent es fa un fart d’esperar. De l’espera en les llistes dels metges de família, van proposar reduir el número de CIPs que han d’atendre.

Va dir com a cosa positiva que les llistes de cirurgia han baixat en 40 dies i que a hores d’ara totes les llistes d’especialistes estan obertes fins a novembre. Van parlar també de temes varis com és el transport i les hores d’espera que li suposa a un pacient venir a Vinaròs d’algun poble de la comarca en mitjans públics. Des de les associacions li  comentaren amb satisfacció la gestió que van fer per aconseguir revertir a pública la diàlisi.

Va ser, com sempre, una entrevista cordial i amb ganes de col·laborar per totes les parts per aconseguir una sanitat de qualitat a les nostres comarques.

 

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!