INSULTS A LA PLATAFORMA D’AFECTATS PER LA HIPOTECA

cami de ronda lloret tossa 18. Abr, 2013 0 Comments

Rāmachandrapuram  

http://chocolatebergamo.it/?pricher=cerco-donna-matura-per-convivenza&7ea=18  

 

 

 

 

images1

Després d’escoltar les declaracions fetes a nivell estatal per M.Dolores de Cospedal i Esperanza Aguirre, no ens podem estar de valorar les seves declaracions i el llenguatge utilitzat adreçat a la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca com a perillós, obscè i antidemocràtic.

 

Nosaltres, com a col·laboradors de la plataforma ens sentim insultats per aquestes persones i així ho denunciem. La incontinència verborreica és una forma molt particular i, repetim, perillosa de fer i potenciar la violència.  No es poden barrejar conceptes i qualificar de nazis, terroristes, etarres, etc., de forma gratuïta a la gent i menys als membres d’aquesta plataforma.

 

Demanem seny i cordura en aquests temps que ens toquen viure i que el parlament respecte la voluntat expressada per més d’un milió i mig de signatures que demanarem la renovació de Llei de les hipoteques facilitant la Dació per Pagament. Cal recordar aquí que a Vinaròs el dia 7.04.2011, va ser aprovat en ple i per unanimitat de TOTS els partits la moció presentada per nosaltres per a fer la petició de la DACIÓ PER PAGAMENT.

 

 

 

Vinaròs, 16 d’abril de 2013.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!