FUM, FUM, FUM…

foto di donne in cerca di uomini 18. Mar, 2014 0 Comments

donde chatear gratis y conocer gente senyals de fumFUM, FUM, FUM…

 

NO!!, No estem a Nadal, estem a Carnaval però l’equip del Govern de l’Ajuntament de Vinaròs, del PP per més senyes, no para de vendre o voler vendre fum. Es va anunciar que s’uneix amb Alcanar per preservar el  Pont dels Estretets. Com s’atreveixen a dir que faran qualsevol cosa amb un pont que està un poquet massa amagat, al que no va cap camí, (els accessos són per finques particulars) i si tenen Vinaròs fet un desastre. NO ens oposem, ni molt menys, però no ens creiem res del que diuen. FUM, FUM, FUM.

Ja no se’n recorden del projecte que tenien de fer el circuit esportiu per la vora del riu, tot i que ens van fumar la piscina coberta, després de molts d’estudis van decidir que era massa cara. Quan ells estaven en l’oposició es podia fer però quan han pres el comandament de les peles ens quedem sense piscina i pel que es veu també sense circuit.

Més històries, aquesta setmana s’ha tornat a anunciar la inversió que faran en la costa per preservar-la. Amb una inversió de 120.000 €. A vore, «es farà», encara no s’ha fet. Quan es farà?. fum, fum, fum. I mentre el perill d’anar augmentant els despreniments de trossos de penya-segat va « chat chueca castilla y leon terra in crescendo» i el perill que un carrer del poble passe per dins del mar també. Si no s’afanyen no seran a temps i la despesa pot augmentar de forma considerable.

Sembla que s’acosten eleccions, doncs, alhora que no paren de vendre fum, ara diuen que van a reclamar la inversió dels 6 milions d’euros per arreglar la  platja del fortí i els espigons. No ens ho creiem, I SI QUE HO VOLEM, no ens creiem que ho fasen, que reclamen, i si ho fan, ho fan en la boca menuda, per a no molestar, per a no destorbar massa,  no siga que no els fasen fora d’alguna llista i també per justificar una gestió que no para de generar titulars però buits.

Mentre al poble, veu impassible que no pot fer res, que els projectes, les promeses, les suposades «reclamacions» no tenen l’efecte desitjat i ens preguntem si a part de voler vendre fum, han fet alguna cosa positiva?. Si, fer fora a MIGJORN del Consell Escolar Municipal, no contestar a les preguntes per escrit, declarar-nos NON GRATA, … Vinaròs, 1 de març de 2014.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!