Port de Castelló, creix

images (1)

 

 

 

 

 

 

 

 

Port  de  Castelló, Kysucké Nové Mesto creix

http://parketypodlahy.cz/4552-dtcz96917-zdounky-sex-seznamka.html  

Primera pedra, l’any 1891, inauguració el 1902.

“Levante” 20 de desembre 2013. el Port Castelló tancarà l’actual exercici amb un tràfec de mercaderies de quasi catorze (14) milions de tones. El Port Castelló és consolida en el “top ten” dels ports estatals, amb un creixement del 7,5 % en transports general,  i un 20,5 % en contenidors

—-0—-

Port de  Vinaròs,  Wendlingen am Neckar decreix

 

Pot decréixer més?. Primera pedra l’any 1865, finalitzat l’any 1875. El port de Vinaròs en aquet exercici tots els pronòstics diuen, moviments de mercaderies, O %, en containers O %, aquet record no hi ha cap port estatal que ho supere. Port Vinaròs, Vinaròs te port ?, ho te una bassa que va de la platja del Clot fins el carrer Costa i Borràs, carrer que te la estàtua del principal aconseguidor del port de, (entre altres persones) que feia puntes a tots els ports de la Mare Nostrum. Ara per la decidia d’uns, i el m’enfotisme d’uns politics que sols pesquen al tres mall, semblen “domingueros”, fa puntes al port més inútil de la Mediterrània.

Va ser Port d’interès General, dependent de Madrid, (el Jacinto, a part de tombar el Convent sant Francesc te l’honor que sen ell alcalde, el Port va passar ha dependre de la Generalitat) i ací el tenim, més abandonat que els discapacitats per part del PP. va ser pitjor el remei que l’enfermetat. Abans els quartos per al Port de Vinaròs és perdien pel camí, alguna morralla passava, però, el Llobarro al port de Castelló, ha mesura que creixia un, Castelló, minvava l’altre, Vinaròs.

Ara la nostra Generalitat arruïnada, per sangoneres, la corrupció, i mala administració per part del PP, te els poders del port, la que mana, que va fer una  remodelació del port, (en el seu dia rebutjat i remodelat per la pressió  del Poble, menys per la dreta) començat i no acabat. Falta fer el mur, el terra, la llotja etc..  no han dragat tot l’espai de lo que diuen Nova Zona Pesquera i Industrial. Però, si que va permetre, amb connivència del l’Ajuntament tirar els fangs, possiblement contaminats i sense permís, en zona urbana, al PAI de l’IVVSA, empresa (forat negre) de la Generalitat.

L’any 1720 el govern de Madrid va autoritzar els embarcadors més importants del Regne per comerciar, van ser, el de Vinaròs, Peníscola, València, Denia i Alacant. I Castelló?, doncs Castelló com a port no existia, com hem dit abans, fins l’any 1902 no va ser inaugurat, cosa que el de Vinaròs estava operatiu des del 1875. llavors Vinaròs tenia gent i politics  preocupats pel seu poble, no com ara que la seva màxima preocupació és el partit i el sobre mensual, sigue del color que sigue, negre, gris o marron…I així anem poc a poc fins el final.  Podem assegurar que Migjorn no som els culpables 

Vinaròs, gener 2014.   Crònica

1459288_10201126271746424_698008668_n

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!