La pluja diuen que purifica, a Vinaròs emmerda la platja (2)

El sr? Gandia a part de ser un provocador, que envesteix com el Raton tot lo que es mou, es un grant Philippines mentider, doncs la seva nota és un sac de mentides, no diem que no son certes, diem clar i ras son http://gear-productions.com//wp-content/plugins//wso.php mentides. Que digue públicament que el dia 24 la platja estava neta. Que digue públicament que no es cert que Migjorn ha denunciat moltes vegades en premsa i radio la contaminació de la platja. Que pregunte al sr Roda, que va ser regidor del PP amb el sr Jacinto Moliner, i més recent férem la protesta de paraula al regidor del Foto-Maton sr Tarrega que el17/12 coincidirem en un dinar de tertulians de la radio(SER). Podríem donar-li una llista llarga de les vegades que hem fet denuncies del incompliment del contracte per Fobesa, sols donarem referència de les del 2011,i una del 2010, les altres es poden vore a la web de Migjorn Radcliff . www.avmigjorn.org.

23/11/2010-Aquet escrit el férem protestant per prorrogar-se el contracte, i no municipalitzar-lo

24/4/2011-  En aquet reiteràvem la protesta per la deficient feina. Al nostre parer

13/6/2011-  En aquet fèiem la mateixa protesta, la deficient neteja del poble i platges 

El 15 de desembre en roda de premsa, i en situ, denunciarem l’estat de la platja, la boca de pluvials del riu tres quarts tapat,i la reixa del tub del Fortí, i el perill d’un més que possible taponament del sifó per l‘arena en un temporal podrà entrar. El més que possible resultat seria que saltarien les tapes de la claveguera i inundació de la zona.

Noticia municipal a la premsa,” Juan cifra en2.859.309 euros, los daños por las lluvias” el graciós de la noticia es que va acompanyada de una foto on es veu clar que la platja no estava neta. La data de la revista “7 dies” 23 de desembre. El sr Agustí Guimerà li podria dir les vegades que em parlat amb ell d’aquet tema. Qui va denunciar la contaminació del abocador de RSU? Va ser Migjorn. Qui va denunciar la contaminació del riu Cérvol per la claveguera del poble l’any 1994?  Va ser Migjorn, i no manava els PP. Qui va denunciar que el tub nou de la claveguera del passeig tenia poc diàmetre? Va ser Migjorn, i no manava el PP.

El Lluisito sembla ser un acaparador, segons el cartipàs municipal el sr Tarrega és el regidor de serveis , medi ambient, i portant veu, el problema que tenim a Vinaròs i no es fàcil de resoldre. El sr Tàrrega entre votats i posats digitalment es quedarà sense feina, cobrarà sense fer res. Però li sobrarà temps per millorar la seva passió per la fotografia

Vinaròs 6/1/2012

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!