La pluja diuen que purifica i Vinaròs emmerda la platja (3)

Sr Gandia pel be del poble li recomanem que frene, baixe i pose els peus a terra, no es pose en més saraus, saraus que moltes vegades deixen en ridícul als seus companys de bancada. (podem aconsellar des de Migjorn?) clar que si, doncs aquet senyor cobra dos vegades nostre,de la funció pública (hospital) i com regidor de Vinaròs, du  les àrees de educació, cultura, respecte, humilitat,i participació que confon amb vassallatge, i portàveu del PP, d’aquets cinc apartats quin es el menys usat ? fàcil oi!!.

Si vol saber les vegades que em denunciat aquesta empresa entre a la web de Migjorn, www.avmigjorn.org . Però, si que reproduirem una instancia dirigida a l’alcalde, que no trobarà en la web, que diu.   V.B.S. exposa: ninth Que. En nom de l’Associació de Veïns Migjorn el següent. Al fer l’obra del pàrquing soterrat al passeig Colom, quant plou les aigües fecals fan cap al mar pel nou tub fet a l’altura del antic col·legi S Sebastià, aigua que contamina la mar. Qui és el responsable d’aquet focus de contaminació? La Generalitat, Costes o l’Ajuntament?. Ara diríem els tres. La data és,  Vinaròs, a 3 de setembre del 2008 

Ens alegrem que el Síndic actue d’ofici a les nostres denuncies publiques, dons hi ha alguns politics al front d’ajuntaments que creuen que el poble està per servir-los, i riure les seves gracies, que poden dir mentides, com el sr Gandia,o humiliar a les persones, com l’alcalde, inclús a alguna regidora per ser dona.

L’any 1980, (fa 32anys) Migjorn- UPI tinguérem raons amb el regidor del PSOE V. Baila per la ubicació del abocador de RSU, les reunions amb Benicarló per fer un de mancomunitat no tirava en davant. Mes recentment, l’any 2008 el sr Agustí Guimerà ens volia portar al jutjat per denunciar la contaminació del abocador. Repassant aquets fets exposats, i molts més que no publiquem, doncs ens anem del tema de Fobesa- Platja. “Sembla” que la única oposició seriosa i no partidista, que hem tingut a Vinaròs en aquets quasi quatre dècades, hem sigut els de Migjorn.

Fa quaranta anys que no estem muts, lo que no som xerraires de fira ni trileros que amaguen o posen la boleta on els convé sense cap mena de vergonya. L’alcalde de la dictadura  L.Franco,T. Barraxina i altres concejals saben de la nostra veu quin unrelentingly to tenia, a quin tren volíem pujar, en quina estació baixar, llàstima que en moltes estacions hem trobat als http://bossons-fute.fr/?fimerois=grand-corps-malade-la-rencontre-mp3&d1f=b9 factors i “jefes” que ja hi eren quant la dictadura, alguns no estan físicament, però si que estan ideològicament.    Migjorn, 12-1-012

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!