L’Hospital de Vinaròs novament en crisis

VInaros-Hospital-Spain-247897

 

L’Associació de Veïns Migjorn denuncia que:

L’Hospital de Vinaròs esta novament en crisis. Ara ha estat la manca d’anestesistes la que ha provocat ajornaments de moltes intervencions quirúrgiques.

Dels 7 anestesistes en plantilla http://timeadn.com/?narychniki=villemoisson-sur-orge-rencontre-femme-mariee&ef6=c0 en actiu en aquest moment sols n’hi han 2 (dos), un de guàrdia i l’altre descans. Insuportable de totes totes.

Crisis provocada pel curt de la plantilla existent  ja denunciada en diferents vegades des d’aquesta Associació. Cert que ara ha estat com a conseqüència de dos baixes laborals imprevisibles, una baixa voluntària no controlada i, a més a més, pels absents per vacances reglamentaries.

Sembla ser que les solucions son imminents  però, cal recordar també el problema que vàrem tenir amb les ginecòlogues i per això demanem previsions i algun tipus de pla de xoc per les altres incidències que puguen venir (esperem que no).

Tot i això exigim responsabilitats per aquesta nova crisis d’emergència sanitària a la Direcció de l’Hospital, a la Direcció Territorial i fins i tot a la mateixa Conselleria

No dubtem que la direcció de l’Hospital ha fet fer tots els  esforços que ha pogut per solucionar aquest problema però, quan s’arriba a un punt extrem les solucions no han de ser,  no poden ser la de suspendre intervencions ni ajornar-les sense més explicacions, com de fet succeeix. Així ens trobem en pacients que porten un parell d’ajornaments i d’altres que la urgència de la seua operació era més que contrastable.

Els ciutadans que vivim en la zona del Departament de Vinaròs no volem suportar més situacions d’aquesta mena. El que volem és l’atenció com toca i que els serveis estiguen disposats per atendre’ns sense la incertesa o la justificació que no hi ha metges.

http://lexidia.fr/wp-login.php?redirect_to=https://lexidia.fr/2017/09/01/delegation-de-pouvoirs-et-responsabilite-penale-de-lentreprise/ Com sempre la nostra recomanació per als pacients és pujar a l’Hospital i deixar per escrit la queixa o reclamació. La paraula no consta en cap lloc i si volem que no torne a passar la ciutadania ha de mostrar el seu malestar deixant constància allí on correspon.

 

Vinaròs, 31.07.2018

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!