SEGUIM AMB EL SOMNI.

16. Jun, 2018 0 Comments

 

Francisco-Camps-Mariano-Rajoy_EDIIMA20140303_0287_13Si la setmana passada ens fregàvem els ulls per la sentència del cas Gürtel, avui ens hem de seguir fregant-los. Avui, sí, avui dilluns, ha caigut una altra sentència contra el PP, ara el del País Valencià. El jutge veu delictiva i considera provada que el seu finançament va ser fraudulent en els anys 2007 i 2008 i condemna a uns quants anys de presó a uns quants dirigents d’aquell temps a més dels que pagaven i els que ho promovien.

Recordem que en el 2007 van haver-hi eleccions municipals i autonòmiques i en el 2008 les generals. En Vinaròs totes dues les va guanyar el PP, però, gràcies a un acord entre diferents partits l’alcalde va ser Jordi Romeu (PSOE), però al País Valencià el Molt Honorable Sr. Camps, Sr. Paco Camps, va ser el que ens va regir continuant la seua hegemonia i amb ella la del PP “valenciano”.

Temps en què el govern del Sr. Camps, Paco Camps, era “un modelo de buen gobierno para el resto de España”.  Per Vinaròs ja déiem que teníem llargues llistes d’espera i  llistes tancades, que ens feien alta metges malgrat tota la propaganda que es feia, seguíem amb els barracons i sense ….  per l’altra part tenim els grans esdeveniments esportius que omplien les primeres pàgines on la copa Amèrica o la F-1 demostraven la grandesa de l’era (o de l’eral) que propiciava el Molt Honorable Paco Camps.

La pregunta que ens fem és: Si al PP estatal l’han condemnat per beneficiari a títol lucratiu i diuen que és una organització criminal per delinquir, si al PP de la Comunitat Valenciana el condemnen per veure delictiva el seu finançament, quant d’aquest finançament delictiu va arribar a Vinaròs. Algun cartell del Sr. Camps si que recordem haver vist per les parets. Va tenir també alguna incidència en les eleccions de Vinaròs i per tant també van influir en el resultat? Si el finançament amb el que van ornar pobles i ciutats, van omplir autobusos amb jubilats, i van propiciar actuacions, festes, saraus, berenars i demés, van tenir repercussió o que hagués passat si no l’haguessen tingut.

En el proper número parlarem d’altres coses però ara, després de tant de temps reclamant i denunciant faltes de col·legis, falta d’infraestructures, etc. no podem més que sentir-nos un poquet recompensats per la sentència actual. La condemna la podem considerar més o menys justa però la repercussió de les seues malifetes d’aquest finançament no ens les lleva ningú. I de tornar diners ningú ha parlat.

Mehlville http://mariejosesalgues-astrologue.fr/wp-json/oembed/1.0/embed?url=http://mariejosesalgues-astrologue.fr/les-stages/marie-jose-salgues-astrologue-stage-relation-parent-enfant-2022-montpellier-beziers-herault-paris-marseille-lyon-bordeaux-nice-cannes-nantes-strasbourg/ Última hora.- No podem deixar de passar l’ocasió per contrarestar el comentari anterior amb la notícia que l’Estat Espanyol, el Govern de la Generalitat Valenciana, la ciutat de València es volen fer càrrec del vaixell carregat amb 629 emigrants. Sí, la Generalitat Valenciana s’ha ofert per acollir l“Aquarius” vaixell que ningú vol fer-se càrrec i que vaga pel Mediterrani. La comentem per contrastar. Vet aquí la petita diferència de dos noticies del mateix dia i sobre el nostre territori. Vinaròs, 11.06.2018

 

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!