Mai seràs Lliure si el teu Poble no ho és!!

Mai seràs Lliure si el teu Poble no ho és!!

Lluita per l’Alliberament Nacional i de Classe !!

baixa (1)-psan

L’any 1978 pels partits nacionalistes corria un cartell de Toni Miró que portava aquet eslògan, si mal no recordo era per recaptar diners per la causa.

Llavors quasi tots sabíem qui eren els centralistes que van boicotejar que les nacions amagades i reprimides durant la dictadura, País Basc, Galicia i Catalunya que podrien auto governar-se.

La dècada que va del 68 al1978 van ser uns anys de molta lluita clandestina, de manifestacions i vagues, quasi tots sabien si la lluita la  guanyàvem site pour rencontrer un gendarme ALS espanyolistes, ens portaria al Alliberament Nacional i de Classe, mec gay chamalières LA guanyà la dreta i l’esquerra espanyola. El eslògan aglutinador era Llibertat Amnistia i Estatut d’Autonomia. Molta gent se la jugava defensant aquestes senzilles quatre paraules que darrere d’elles havia tota una lluita revolucionaria de classe. Gent que ha sigut traïda pels “revolucionaris i nacionalistes” de nova planta, (regionalistes) que quant els han donat unes espurnes de “poder” als Ajuntaments, Diputacions o Generalitat, s’han cregut que com xuplen de la mamella del poder, tenen poder, com s’han conformat amb les dos gotetes que han xuplat, han quedat enganxats al poder, justificant la col·laboració amb els amos capitalistes.  Poder capitalista que està escanyant als treballadors, i les classes socials més desvalgudes i estafades. És conformen que els alcaldes (dictadors alguns d’ells) de torn, en els plens i comissions els deixen demanar el tapar un clotet o pintar alguna baraneta, i el senyor “Manantial”i el senyor “Fariner”màxims representants d’aquesta política, s’hen van més contens que un gínjol, comentant el Compromís arrancat a la dreta de pintar una baraneta, auto inflant-se l’ego de pidolaire, dient-se, que ¡¡collonuts i revolucionaris som.!!

En un moment de distracció és van deixar el micro obert, i se sent : “escolta Fariner, tu vas demanar feina al Castor?..jo?…..feina?..NO¡¡¡

Que tenen que fer els partits que s’auto anomenen Nacionalistes i d’Esquerres? Pactar almoines amb el PP ? partit de dretes, que son els que xafen les Nacions sense estat, ofeguen als treballadors fen lleis medievals contra als pensionistes, els malalts crònics i l’ensenyança, etc. clar que no ¡¡, hi ha que canviar radicalment aquesta societat capitalista, usurera, insolidària i sense sentiments, per una en que lo primer son les persones, i no els bancs, per una solidaritat vertadera, no una solidaritat d’almoines, que és la política que fan molts regidors d’esquerres, tapar clotets, pintar baranetes, i parar la ma

 ¡¡ LLUITA PEL TEU POBLE, PAGA LA PENA !!

 

Vicent Beltran i Salazar

 

Vinaròs, 1/11/2013

3904-6636-98618691

 

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!