Pressupostos de l’Estat-Fa, Generalitat i Diputació

DOCU_LP CONGRESO GRANDES EVENTOS DEPORTIVOS

Aquest tres estaments que ens governen, que estan plens d’imputats en afers foscos, mentiders i vividors, “legalitzats” per la participació titella d’alguns dels representants autoanomenats d’esquerra. Diuen que fins i tot el Sr President Rajoy, “l’home del paraigües”, ha mentit en seu parlamentaria, a l’Àgora de la màxima representació democràtica del Poble. A ells responsables de que els valencians estem copats per uns politics que, democràtics ells, han tancat una RTVV que el PP han portat a la desfeta, tan econòmica, ètica i de qualitat. Esperem que sigue un punt d’inflexió per que els periodistes perguent la por als politics censuradors, i els denuncien sempre, no sols ara. A Migjorn cridem ¡¡ NO al tancament de Canal 9 !! Però, volem una televisió Democràtica de Qualitat i en Valencià, (Català) . NO¡¡ una televisió manipulada pel partit del molt Honorable de torn.

Els Fabres estan cava’n la pròpia fossa, un fossat en el que estem caiem desprestigiats, tots els valencians/es, l’un fen un aeroport que és, i ha segut, un forat negre econòmic i la riota general, un forat tant gran com el de Canal 9, l‘aeroport del“abuelito,” que aquest dies ha estat calentat el banc dels “xorisos,” estafadors, corruptes, lladres i innocents. (en quin lloc seuria?) L’altre Fabra, l’Honorable, “l’amo” de les claus, que com un poderós i dictador sant Pere, ha tancat Canal 9, i no ha tingut altra ocurrència de dir, trieu, voleu Canal 9 amb un forat econòmic immens, o fer escoles i hospitals? I és queda tant ample, quina credibilitat te aquet Honorable triat digi

talment pel partit no pel poble? Forat negre que no hem creat nosaltres, els que paguem els impostos per mantindre una colla de politics, que alguns d’ells tendrien que estar dormint a Albocàsser en una màrfega de parallofes. Forat creat per la política d’aparador, “enxufisme” i propaganda feta pel PP, màxim responsable d’aquest caos polític, econòmic, ètic i institucional, que tenim al País Valencià.

Tornarem a fer el ridícul els valencians/es en les pròximes eleccions?

Els partits d’esquerra solen parlar molt d’unitat, no parleu tant i feu-la.

http://covid-innovation.fr/?kontrolnarobota=site-rencontre-locale-avis&127=d1 Volíem parlar dels pressupostos, ha manat l’actualitat. Però, repetim, Costes deu a Vinaròs sis milions (6)  per refer els espigons i aportació d’arena, diputats nostres a Madrid, que feu ?

http://deferle.com/wp-content/plugins/superstorefinder-wp/ssf-wp-admin/.git/HEAD Vinaròs als pressupostos no existeix, algun partit a Madrid o València hens farà visible? 

 

Vinaròs, 11/11/2013

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!