Modificació numero 32 del PGOU

http://clubdes2vallees.fr/wp-json/wp/v2/pages/\"http:\/\/clubdes2vallees.fr\/photo-club\/rd2v-2015\/_igp2853\/ 09. Mar, 2014 0 Comments

http://desterritoiresauxgrandesecoles.org/?kantorapiwet=trav-rencontre-malakoff&ca4=49  

 

 

 

L’associació de veïns de Vinaròs “Migjorn” davant de la urgència del Ple Municipal de demà dia 10/03/14  a les 8 del matí per fe la modificació numero 32 del PGOU del PP de Jacinto Moliner i del arquitecte Roquiski que torna a Vinaròs per donar «solucions» i «so

rtides» al dit PGOU que tant coneix.

Opina que totes estes modificacions, i aquesta en concret, serà un nou focus de casos similars a Arizmendi, Vandowska, etc etc, que tant de mal ens han fet a tots els vinarossencs i vinarossenques.

I en tot cas  que es fasen responsables amb les seues butxaques els més que possibles costos i sentencies judicials desfavorables al poble de Vinaròs, en resum qui la faigue que la pague.

Demanem que ja n’hi ha prou de joc de “trileros”, de “xapuses” i de pegots, el que cal es redactar un nou PGOU, que sigue participatiu de tota la ciutadania i de col·lectius locals per decidir entre tots quin és el Vinaròs que volem. Volem un nou PGOU raonable, participatiu i lliure de interessos personalistes.

Vinaròs, 9 de març de 2014.

otilio-y-pepe-gotera1

 

 

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!