NO ÉS UN SOMNI.

Truskavets 11. Jun, 2018 0 Comments

Kokstad descarga

La veritat és que aquestes darreres setmanes han estat increïbles. Van empresonar a un altre expresident del País Valencià: Eduardo Zaplana, i en van … . Han condemnat al PP per beneficiari a títol lucratiu i li diuen que és una organització criminal per delinquir. I la darrera notícia és que s’han posat d’acord quasi tots els partits del parlament Espanyol per fer fora a M. Rajoy.  Has de fregar-te els ulls per tal de vore que no estàs somniant.

Al Senyor Eduardo Zaplana des d’aquestes mateixes pàgines ja li vam dedicar un munt de comentaris i ara que sembla que la llei l’ha posat en el lloc que li pertoca no volem ni podem pas deixar-ho de comentar. No ens alegrem d’aquestes notícies, no ens agrada gens haver tingut a presidents corruptes ni que hagen malbaratat tants diners. El senyor M.Rajoy hauria d’haver presentat la seua dimissió i haver assumit el munt d’assumptes de corrupció que apunten al seu partit. Ara com que els jutges ho han dictaminat els parlamentaris no han tingut excusa per fer-lo fora. Segons diuen, els casos de corrupció que s’estan jutjant i investigant prompte afegiran més llenya al foc. Sols cal ser pacients per a que les coses vagen totes a on han d’anar.

En tocar al País Valencià i a Vinaròs en concret, cal recordar que la manca de finançament acumulat i extraviat per altres costats no ens han permés gaudir d’estructures i infraestructures. La manca de dotació pressupostaria i altres prioritats (butxaques, comissions, etc.,)  han estat la causa que encara no tinguéssem fet, entre altres coses  el col·legi Jaume I i la renovació de la platja (l’espigonet sols és un tapa-boques). Per tan és ineludible el no pensar que tot el malbaratament de diners públics i de males inversions (Terres Mítiques, F-1, Ciegsa, ..) també ens han afectat en la part corresponent. Cal sumar a tot això a la reiterada queixa de l’oblit que tenen a les comarques allunyades de la capital i amb poca població (vots).

No cal dir que quan es parla de jugades fosques, de responsabilitats i d’inculpats, a les nostres ments sempre apareix el Convent de Sant Francesc. No és la primera vegada que fem esment del cas i per tant no ens esplaiarem més però, volem deixar constància que el record segueix vigent. I que per més que en l’anterior legislatura els companys de partit del susdit van invertir mig milió d’euros en pretendre dignificar (?) i recuperar aquest espai, segueix estant en el seu lloc per a vergonya de tots. Tampoc ens lleva del pensament molts dels costos esdevinguts del PGOU del 2001 que fou aprovat en l’etapa del ex-alcalde anomenat abans i de l’arquitecte Sr. Roquiski. Vindrà un dia que puguem saber en certesa tot allò que va passar. Sabem que tot hi haurà prescrit i que no haurà cap repercussió però ens faria goig saber-ho tot.

De moment ens alegrem que la justícia vaja fent la seua feina. Vinaròs, 03.06.2018

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!