Quant la gavina va per l’horta, fes foc i tanca la porta

Sr J Bautista per fi algú estableix “diàleg”, moltes vegades escrius d’algun tema polèmic esperant que algú digue que estàs equivocat, o las encertada,al final penses, no ho llegeix ningú. Però d’un polític que vol governar Vinaròs,militant d’un partit que erigeix auto monuments,com Faraonets, monument que es tindrà que instal·lar al pati d’Albocàsser, tindria millors arguments dels que fa ús per voler desprestigiar algú, per com escriu. He repassat l’escrit, tant en Català de Vinaròs,com en Valencià d’Alcanar, està prou correcte, http://maymo.es/?apelsinka=webcam-gratis-espa%C3%B1ol&ea2=3f l’escrit de vostè,(en castellà) si que es una burla als valencians que estimem la nostre llengua,la seva? Usant un llenguatge pre democràtic no tan sol per la brofegada que m’aboca, segovia citas online ho fa sempre.   

Segurament voldria que les veus que no diuen “ament” no expressen les seves opinions, ni denuncien les barrabassades que fan alguns politics, que desprès te que pagar el Poble,com ara el cas Vandwosca Zona Verda,Arizmendi,Carrer Major.S’ha publicat que la sentencia Vandwosca, es ferma, i tenim que pagar,el Poble,2 m€.Ara surt qui en sap més, el sr Castejon,i diu: Els informes tècnics eren favorables a l’acord pres. Pregunto, l’informe d’un tècnic, te més valor que la sentencia del Tribunal Superior? Si és així, posem els magistrats a fer qualsevol feina (cosir botons als tratges del President), als tècnics a repartir justícia.

 Com vostè sap soc membre de Migjorn, del primer dia,si volgués fer demagògica ara diria,¡¡el meu partit és Vinaròs¡¡. Hem denunciat a l’actual govern municipal moltes vegades,de coses més important que les denunciades per vostès,que les paraules mentida,engany,nervis,acabats,etc son el catecisme del PP,   http://bossons-fute.fr/?fimerois=site-de-rencontre-serieux-et-gratuit-forum&30c=21 nosaltres hem denunciat el abocador,el clavegueram de passeig Colón, la contaminació del riu i platja,etc llista es mol més llarga, però, per falta d’ espai la tanco.

Diu que parlo enganyat, per veu d’altres. Denunciar que els vinarossencs tenim que pagar aquestes indemnitzacions amb sentències fermes,és estar enganyat? arreçolar del convent de Sant Francesc, no fou un acte de barbàrie  de J Moliner?,que els concejals i partit han volgut amagar .  

“Quant la gavina va per l’horta, fes foc i tanca la porta”. La gavina, au marinera, ara te el seu habitat pels abocadors, s’ha fet carronyera, el de Vinaròs, és ple. Però les indemnitzacions a pagar si ha sentencies contraries als interessos del Poble,les pagaran personalment els responsables? alcaldes,concejals, partit,com diu el sr Tàrrega,(Levante,18/11/010)

Segur que la culpa la donaran als tècnics, qui pagarà ,com sempre, el Poble.  

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

No comments yet... Be the first to leave a reply!